Gasztro

Őszi almás sütemény – gyors, puha, abbahagyhatatlan

Ha ősz, akkor hideg, ha hideg, akkor depi, ha depi, akkor süti. Lehet, hogy nincs mindenki ezzel így, de egy finom süti az őszi lehangoltságot is pillanatok alatt eloszlatja.

Ez az almás sütemény épp ilyen. Már az illata is mennyei, hát még az íze!

Almás süti hozzávalói:

A tésztához:

  • 20 dkg liszt
  • 15 dkg langyos vaj
  • 10 dkg kristálycukor
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 kávéskanál gyömbér
  • 1 fél narancs reszelt héja

A vajat a cukorral alaposan elkeverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
Végül belekeverjük a sütőporos lisztet és a narancshéjat, gyömbért.

Őszi almás sütemény - gyors, puha, abbahagyhatatlan

A folytatásért kattints a Mohamama konyhája caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top