Gasztro

Kuglóf – Igen! Itt a városi nők álma!

A napokban egy igazán eredeti helyre bukkantunk egy belvárosi séta során.

A Kuglóf a város szívében (V. kerület, Piarista köz 1.) található, ahol kizárólag minőségi, válogatott alapanyagokból, frissen készült ételeket fogyaszthatsz, ráadásul a város egyik legszebb panorámájával rendelkezik.

Kuglóf - Igen! Itt a városi nők álma!

Kitűnő helyszín egy baráti beszélgetéshez, ahol a péksütemények, házi bagettek napi három alkalommal a vendégek szeme előtt készülnek a helyszíni látványpékségben, és remekül illeszkednek ahhoz a tucatnyi kávékülönlegességhez, ami itt kapható. A friss házi bagettek mellé a város egyik legtökéletesebben megkomponált gourmet hidegtálait kínálják. Mi megkóstoltuk a mangós-avokádós csirkesalátájukat, amit bízvást ajánlunk mindenkinek, aki egy könnyű, de mégis mágikus ízélményre vágyik! Amennyiben a környéken élsz vagy dolgozol, ne hagyd ki a friss napi menüt, amelyet a séf mindig az aktuális szezon legjellemzőbb alapanyagaiból válogat össze, és igen kedvező áron, kitűnő minőségben fogyaszthatsz 2 vagy 3 fogásos formában. Újdonság, hogy októbertől törzsvásárlói kártyát is igényelhetsz, amellyel számtalan kedvezményhez és előnyhöz juthatsz.

Kuglóf - Igen! Itt a városi nők álma!

Bevezetésre került a party-házhozszállítás is, így ha társaságod van, felejtsd el az alapanyagok után való rohangálást, és rendeld meg egyedi party boxodat, amelyben egyedi sós és édes különlegességeket készítenek neked, és házhoz is szállítják. Ha a munkahelyeden a meetingek szárazságát fel akarod némiképp dobni, szintén ajánljuk az üzleti reggelis dobozaikat, amelyek tartalma valószínűleg a legunalmasabb megbeszélést is barátivá teszi.

Kuglóf - Igen! Itt a városi nők álma!

A Budapest egyik legjobb reggelizőhelyévé választott Kuglófban, almacukorral készített süteményeket is találsz, így a kísértésnek sem kell ellenállni. Mi az almás máktortájukért voltunk oda, és megtudtuk azt is, hogy a nagy sikerre való tekintettel tortáik már nemcsak szeletes formában, hanem egészben is megrendelhetőek.

A Váci utca mindössze néhány lépésnyire van, így a shoppingolás után egy kihagyhatatlan hely, hogy feltöltődj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top