Gasztro

Gombás rakott túrós csusza

A gomba jó barátságban van a túrós csusza minden hozzávalójával: a túróval, a baconnel, a tésztával, a kaporral és a tejföllel is. Így hát biztos voltam benne, hogy a pirított gomba jól fel fogja dobni ezt a klasszikus ételünket.

Ez után nem tudom, hogy fogom-e még hagyományosan készíteni a túrós csuszát, annyira finom lett. Forrásban lévő vízben a csuszatésztát kifőzzük, majd leszűrjük. Közben pici olajon a bacont egy serpenyőben megpirítjuk, a kockázott vöröshagymát megdinszteljük rajta, majd hozzáadjuk a megtisztított és felszeletelt gombát. Fedő nélkül a gombát lepirítjuk, sóval és borssal fűszerezzük.

Gombás rakott túrós csusza

A receptért és a folytatásért kattints a Sütilány caféblogra!

Mutatunk még túrós csusza receptet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top