Gasztro

Így készíts 10 perc alatt tökéletes vacsorát!

Fogtam magam és megtöltöttem a kenyeret. Mégpedig azért, mert semmi ötletem nem volt, hogy mit készíthetnék vacsorára. És ekkor jött a sugallat, hogy van egy egész gyökérkenyerem, meg van némi maradék sült hús, kis kolbász, zöldségek, sajt.

Hát gondoltam magamba, mindent bele, bele a kenyérbe! Bevagdostam egyszer hosszába, majd többször keresztbe, hogy jól meg lehessen tölteni a finomságokkal. Tettem bele hagymát is, meg tejfölt, a maximális ízhatás kedvéért. Mikor elkészültem vele, megszórtam sajttal, majd betettem a sütőbe 200 fokra. Először egy jó 15 percet alufóliával letakarva sütöttem, hogy ne száradjon ki, majd grillen kb. 5 percig fólia nélkül. Így végül is jól átsült, de puha maradt, míg a külseje ropogós és piros lett.

A receptért és a folytatásért kattints a Női jegyzetek caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top