Gasztro

Vacsoratipp szarvasgomba-imádóknak

Nem ezek lettek életem legjobb ételfotói, de a vacsora finom lett, és szeretném veled megosztani, hogyan készítheted el. Ez most nem glutén- és laktózmentes, de lehet ügyeskedni helyettesítésekkel.

Nem magamnak készítettem, ezért alakult így. Ha valami különlegesre vágysz, de nem szeretnél nagy főzést rendezni, ráadásul diétás, mégis laktató vacsorát szeretnél készíteni, akkor olvass tovább.

Vacsora tipp szarvasgomba imádóknak

Elkészítés

Igazán itt most az lesz érdekes, hogy a paradicsomot mivel töltöttem meg. A tejfölbe ugyanis egy negyed uborkát daraboltam, és vegetával valamint fokhagymás fűszerkeverékkel, sóval, borssal ízesítettem, csak így, egyszerűen. A töltött paradicsom az egyik legfinomabb hideg előétel szerintem, most a vacsora részeként készült.

A folytatásért kattints a Pinkdust caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top