Gasztro

Étterem, ahol te fogod ki a vacsorádat

Egy étteremnél nem elég, ha finom az étel, kell nyújtania valami pluszt is, hogy a vendégek odamenjenek. A japán Zaou étterem ötlete nagyszerű, a horgászat élményét kombinálta a gasztronómiai örömökkel.

Az étterem belső kialakítása egy hajóra hasonlít, ahonnan a vendégek a körülöttük levő “tengerből” horgászhatnak. Sok férfinak kedvenc hobbija a horgászat, de itt egyfajta verseny is kialakulhat az asztaltársaság tagjai között, hogy kinél lesz meg először a kapás.

Ha a vendég kifogta a halat, a személyzet javaslatokat ad az elkészítésére, így saját zsákmányát fogyaszthatja el. Ráadásul ösztönzésképp még kedvezményt is kap saját fogás esetén a számla végösszegéből, és garantáltan friss lesz a hal.

A folytatásért és a fotókért kattints a Konyhalál cafélogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top