Gasztro

Gyors vacsora: Tonhalas-kesudiós saláta

Leírni több idő, mint elkészíteni. Mai gyors vacsoránk egy villámgyorsan összedobható saláta, amit még egy hosszú, fárasztó kánikulai nap végén is könnyedén elkészíthetünk.

Tonhalas-kesudiós saláta

Hozzávalók:

  • 10 dkg feta
  • 1 fej jégsaláta
  • 1 db tonhalkonzerv
  • 1 marék olívabogyó
  • 1 marék kesudió
  • kevés szőlőmagolaj
Kategóriavacsora
Elkészítési idő30 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A salátát megmosom, feldarabolom, meglocsolom szőlőmagolajjal. A tonhalról leöntöm az olajat és a salátához adom. A fetasajtot felkockázom és a olívabogyóval és a kesudióval a salátához adom. Egyet keverek rajta és már lehet is fogyasztani.

Ha tetszett ez a recept, érdemes körülnézni a Bonnie konyhája blogon.

Még több gyors vacsora receptje:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top