Gasztro

Gyors vacsora: rozmaringos-mozzarellás ciabatta

Néha nem kell feltétlenül sütni-főzni vacsorára, egy szendvicset is lehet különlegessé tenni annyira, hogy ínyencség váljon belőle.

Rozmaringos-mozzarellás ciabatta

Hozzávalók 2 személyre:

  • bors
  • 2 teáskanál vaj
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 darab paradicsom
  • 1 teáskanál aprított friss rozmaring
  • 4 szelet mozzarella
  • 2 db ciabatta
  • 1 db csirkemellfilé
Kategóriavacsora
Elkészítési idő30 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A csirkemellet akkora szeletekre vágjuk, hogy elférjenek a szendvicsben. Sózzuk, enyhén megborsozzuk, és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészültek, megszórjuk az aprított rozmaringgal.

A ciabattát félbevágjuk, az egyik oldalát megvajazzuk, és ráteszünk 2 szelet sajtot. Erre jön a csirkemell, majd a paradicsom. Rányomjuk a kenyérre a tetejét, és szendvicssütőben vagy teflonserpenyőben, bármilyen nehezék alatt (hogy jól összenyomódjon a szendvics), kevés vajon megsütjük.

 

Még több gyors vacsora:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top