Gasztro

Macaron Nap: szín- és ízkavalkád március 20-án

New Yorkban és Párizsban már sok éve rendezik meg a Macaron Napot, amelynek során bemutatkoznak macaront árusító üzletek és számos rendezvényen népszerűsítik ezt a különleges édességet. Magyarországon is lesz idén Macaron Nap.

Idén immár 4. alkalommal hazánkban is megünnepelik a kreativitás tárházát kínáló macaront. Vajon 2015-ben milyen újdonságokkal szolgálnak azok az első, “úttörő” cukrászdák és cukrászok, akik már ott voltak a 2012-es Macaron Napon is? Több olyan kiállító is lesz a rendezvényen, aki macaronjaival most debütál a kiállítók között.

Gyönyörű macaronokat kóstolhatnak mindazok, akik ellátogatnak március 20-án a Macaron Napi rendezvényre. A legjobb cukrászdák alkotásai vonulnak majd fel az eseményen. Ha cukrászként szeretnétek macaronjaitokkal részt venni, esetleg amatőr macaronkészítőként vagy szakmabeliként jelennétek meg, a szervezők az info@macaronnap.hu e-mail címre várják megkereséseteket.

A macaroné lesz a főszerep

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top