Gasztro

A konyha ördöge: ma este startol a TV2 új gasztrorealityje

Péntek esténként jelentkezik Bereznay Tamás séffel a TV2 új gasztroreality műsora. Tamás kíméletlen kritikája már az első adásban megteszi hatását, a kilátástalan küzdelemben erejét vesztett tulajdonos az első órák után vigasztalni kényszerült síró szakácsnőjét.

Az egykor sikeres családi vállalkozásként működő Jeskó Panzió Zircen a csőd szélére jutott. A tulajdonosnak arra sincs pénze, hogy külön pincért fizessen, így ő szolgálja ki az étterembe betérő Bereznay Tamást, aki az első perctől minden apró részletre figyel. A séf ugyanis A konyha ördögében nem csupán az étlapot és a konyhát rázza gatyába, hanem teljes szemléletváltásra törekszik, és az éttermek külseje is modernebb lesz a négynapos átalakítás végére.

Fotó: Facebook/ A konyha ördöge
Fotó: Facebook/ A konyha ördöge

Drámai pillanatokban nem lesz hiány, az őszinteség, a problémákkal való szembesítés nehéz pillanatokat okozott már az első forgatási helyszínen is, ahol mindössze pár óra leforgása alatt az egyik szakácsnő zokogni kezdett Tamás véleményét hallva.

Hogy sikerül-e megtalálnia Bereznay Tamásnak a közös hangot a zirci étterem szakácsnőivel, és a tulajdonos hajlandó-e áldozatokat hozni étterme megmentéséért, az kiderül A konyha ördöge első adásából!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top