Gasztro

Gombás csirkeraguleves

A leves lételeme a mindennapjaimnak, sok kreativitást és odafigyelést igényel mindig újat alkotni vagy egy régit újjá és még tartalmasabbá varázsolni. Ez a csirkeraguleves igazán jól sikerült.

Gombás csirkeraguleves

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 púpozott kanál liszt
  • 10 dkg zöldborsó
  • 20 dkg felcikkezett gomba
  • 30 dkg, 1×1 centis kockákra vágott csirkemell
  • 4 ek. olívaolaj
  • 2 szál, apró kockákra vágott petrezselyem
  • 2 szál, apró kockákra vágott sárgarépa
  • 1 dl tej
  • 3 gerezd reszelt fokhagyma
  • 1 közepes fej apróra vágott vöröshagyma
  • 175 g (20%-os) tejföl
  • 1,5 liter víz vagy alaplé
Kategórialeves
Elkészítési idő60 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

Az elkészítésről a GastRobertollini blogon olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top