Gasztro

Piskótarolád gesztenyeimádóknak

Gyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét! Szerettem tejszínhabbal, magában vagy eperrel a kertből. Nosztalgiából most piskótába töltöttem, és csokoládéval borítottam. Nagyon finom lett, próbáld ki te is!

Hozzávalók:

  • 5 tojás
  • 14 dkg liszt
  • 12 dkg kristálycukor
  • 1 tk. sütőpor

Töltelék:

  • 250 g mascarpone sajt
  • 250 g gesztenyepüré
  • 2 dkg porcukor (1 evőkanál)

Csokibevonat:

  • 10 dkg tej- vagy étcsokoládé
  • 5 dkg vaj

Az elkészítésről a GastRobertollini blogon olvashatsz!

Piskótarolád gesztenyeimádóknak
Piskótarolád gesztenyeimádóknak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top