Gasztro

Milyen világ az, ahol már joghurtot sem lehet enni büntetlenül?

A joghurtban is van cukor meg zsír, és biztosan az eperről is fel lehet kutatni egy pár kompromittáló tudományos tényt. De, kérdem én, milyen világ az, ahol már joghurtot meg epret sem lehet enni büntetlenül?! Készítsünk eperzselét joghurtkrémmel!

Színtiszta egészség, és mégis ízrobbanás tör ki a szádban, ha megkóstolod! Ráadásul mindez 10 perc konyhában töltött idő alatt! Gyors, vacsi utáni édesség, illetve tökéletes vendégváró, hiszen előre elkészíthetjük, és behűtve tároljuk. Mindenki szereti, még az is, aki szalonnát reggelizik, sült kolbászt ebédel, és kirázza a hideg, ha az egészséges táplálkozásról hall.

Hozzávalók (4 személyre):

  • 4 dl eperpüré (mirelit is lehet)
  • 4 db lapzselatin
  • 2 kiskanál házi vanillincukor (jajj, lebuktam!)
  • 4 dl natúr joghurt
  • 1 lime
  • tudom, égetett szesz, és nagyon gáz egy lapon említeni az egészséggel, de egy kis Amaretto likőr nagyon jót tesz a joghurtnak
  • ha még mindig bírjuk cérnával: 4 db zabkeksz

Az elkészítésről a Sütit akarok blogon olvashatsz!

Milyen világ az, ahol már joghurtot sem lehet enni büntetlenül?
Milyen világ az, ahol már joghurtot sem lehet enni büntetlenül?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top