Gasztro

3 tipp egy profitól, hogyan egyen több zöldséget a családunk

Tudjuk, hogy jóval több zöldséget kellene ennünk, de mégsem kerül mindennap a tányérunkra.
Ebben hívtuk segítségül Posta Renátát, a paleolit táplálkozás és fogyókúra szakértőjét, aki az egészséges, ám hedonista életmód nagykövete Magyarországon – mottója: tartós karcsúság és egészség, de koplalás nélkül. Lessük el Reni bevált praktikáit, érdemes!
 3 tipp egy profitól, hogyan egyen több zöldséget a családunk

1. Piac! Menjünk ki szombat délelőtt egy piacra, és vásároljunk be minél változatosabban.
2. Újratervezés! Itt van például a petrezselyemgyökér: több ezren nagy elégedettséggel készítették el Reni fokhagymás paleolángosát, tegyünk vele egy próbát mi is. A már három toplistás szakácskönyv szerzője szerint szakadjunk el a megszokásoktól. A karfiolrózsából 3 perc alatt rizottót piríthatunk, a család kedvence serpenyős egytálétellel pedig pár száz forintból egy kiadós vacsorát dobhatunk össze.
3. Csak kreatívan! Nagyon sok praktikus és izgalmas konyhai eszközt vethetünk be. Reni legújabb kedvencei a zöldséggyalu és a kettő az egyben julienne-hámozó, amelyekkel dekoratív sárgarépa-, uborka-, illetve céklacsíkokat és spirálokat készíthetünk a gyermekeink szendvicsébe is.

Nemrég az Aréna Plaza Tchibo-estjének háziasszonyaként Reni élesben tesztelte az egészséges ételkészítést segítő legújabb konyhai megoldásokat is. A “Főzzünk valami finomat!” konyhai kollekciót az egészséges, modern ételkészítési ötletek mellett a trendi dizájn, a természetes anyagok és a minden apróságra odafigyelő megoldások ihlették – mindezek mellett a német márka szigorú minőségi követelményeit, ám a kedvező árakat is szem előtt tartva.
 

 3 tipp egy profitól, hogyan egyen több zöldséget a családunk
 3 tipp egy profitól, hogyan egyen több zöldséget a családunk

Érdemes körbenézni, mert az új konyhai kollekció csupán limitált mennyiségben érhető el. Ha még több tippre lenne szükségünk, ne maradjunk le a Tchibo Magyarország Facebook-oldalán három héten át tartó Exkluzív Gasztrokalandról sem, ahol további időtakarékos tippeket és könnyen elkészíthető receptötleteket leshetünk el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top