Gasztro

Gourmet élmények ősszel (is)!

Ínycsiklandó ételek, finom borok, gőzölgő levesek. Forró szauna, kellemes vizű medence. Kényeztetjük minden érzékét!

             Luxuskényeztetés hűvös napokra: gourmet élmények varázslatos fürdőzésekkel

 

A hideg beköszöntével ki ne vágyna arra, hogy luxus körülmények között élvezhesse a termálvíz jótékony hatását, főképp, ha ehhez még különleges gasztronómiai élményekben is részesülhet?
A hévízi NaturMed Hotel Carbona Gourmet élménycsomagja most egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy néhány napra engedhessünk az ízek csábításának, miközben élvezzük a szálloda termálvizes és wellnessmedencéit vagy a hűvös napokon különösen hívogató szaunaszigetét.  

 

A hideg időben testünk még inkább vágyik a pihenésre és energiáinak visszanyerésére. A NaturMed Hotel Carbonában pontosan tudják a kényeztetés mesterei, hogy milyen fantasztikus hatással van ránk ilyenkor a termálvíz, de szerencsére arra is figyelnek, hogy a fürdőzések mellett ínycsiklandó ételköltemények tegyék teljessé a pihenésünket. A díjnyertes Attila étteremben elköltött négy fogásos, többnyire helyi alapanyagokból készült gálavacsora mellé jól csúszik ilyenkor a ház saját bioboraiból összeállított kíséret is.
A Carbona ételei nemcsak finomak, de egészségesek is, hiszen kiemelt szerep jut itt a csúcsminőségű, egészségfókuszú gasztronómiának. A legkülönlegesebb diétát követők is megtalálják a számukra megfelelő fogásokat, az étkezések során pedig nem is kell külön odafigyelni, hogy mely étel fogyasztható az adott diéta mellett: piktogramrendszer segít eligazodni a büféasztaloknál a különböző diétákhoz és kalóriaszintekhez tartozó ételek között.
Az Attila étterem mellett más helyszíneken is hozzájuthatunk a hasunknak és diétánknak is kedves falatokhoz. Nincs is jobb annál, mint egy finom koktélt szürcsölgetni a Neptun Poolbarban a pihentető fürdőzést követően. A Platán Café & Juice Bár pedig mindig szívesen látja a masszázsról frissen érkezett vendégeket egy frissítő teával vagy egy szelet házias sütivel.
Semmiképpen ne hagyja ki ezt a különleges, minden érzékszervünket kényeztető gourmet ajánlatot!

Gourmet élmény ajánlat
• 2 éjszaka szállás bőséges büfé-félpanzióval, ennek keretében egy alkalommal 4 fogásos gálavacsora borkísérettel, a régió boraiból
• meglepetés bekészítés a szobában
• élményfürdő–használat, fedett sportuszoda, wellnessmedence, római korok hangulatát idéző termálmedencék, pezsgőfürdők, Kneipp-taposómedence
• szaunasziget: aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, finn szauna, pihenőterem-használat
• fitneszterem-használat
• részvételi lehetőség a rekreációs és preventív csoportos sportprogramokon

Ár: 46.000 forint / fő ártól
Érvényesség: 2014. december 22-ig.
Web: www.carbona.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top