Gasztro

Mennyei pástétom minden variációra

A munka, a háztartás és a gyereknevelés mellett nem sok idő jut magamra, illetve nagyon kreatívnak és praktikusnak kell lennem ahhoz, hogy otthon is minden rendben legyen, de emellett maradjon időm olvasásra, kikapcsoló feltöltődésre és a barátaimra.
Pástétom minden variációra

A feladat nem egyszerű, de a szükség nagy úr, így az évek alatt – akaratlanul is – szinte tökélyre fejlesztettem az idővel való zsonglőrködést. A főzés, sütés miatt a konyhában nagyon sok időt töltök, így a legtöbbet is itt tudom megspórolni magamnak. Mivel mindig is szerettem az egyszerű, de nagyszerű dolgokat, igyekszem az éléskamránkat is e szerint feltölteni, így vannak élelmiszerek, amikből mindig van otthon.

Ilyen a pástétom, ami nagyon jól variálható, gazdag ízvilágban, felhasználásban. Minden alaklomra jó, legyen szó vendégvárásról, reggeliről, vacsoráról vagy a gyerekek uzsonnájáról. Felhasználásának csak a képzeletünk szab határt, készíthetünk belőle szendvicset, meleg szendvicset, vendégváró falatokat, de jeles családi összejöveteleken is kiváló előétel lehet.

Korábban magam készítettem a pástétomos finomságokat, mivel viszonylag gyorsan elkészíthető és így biztosan a családom szájízének megfelelő lett. Ami viszont gond volt számomra, hogy a házilag készített pástétomot nem lehetett sokáig tárolni, és az extrém időjárást sem bírja, így a kirándulások és hosszabb utazások szempontjából nem vált be, ami azért is volt baj, mert a pástétom a családom egyik nagy kedvence. Ez volt a legfőbb oka, hogy kipróbáljam a Hamé tartós pástétomokat.

Pástétom minden variációra

A választék nagyon széles, a csomagolása igényes, így – gondoltam – egy próbát megér és nem kellett csalódnom. Nagyon krémes, jól kenhető, fűszerezése kellemes, nem túlzó, így hamar a családom és az én új kedvencem lett. Mivel tartós pástétom a zamatát sokáig megőrzi, és attól sem kell tartanom, hogy nem bírná az utazásokat, kirándulásokat.

Pástétom minden variációra

A Hamé pástétomokkal mindenki csak nyerhet!

Ha 2014. szeptember 1. és 2014. október 26. között legalább 5 db tetszőleges Hamé Al105 grammos terméket (ezek egy blokkon szerepeljenek), s a vásárlást igazoló blokk AP kódját (8 jegyű kódszám) SMS-ben elküldöd, vagy regisztrálsz vele az interneten, hetente 1 okostelefont, 1  tabletet és 1 Xboxot nyerhetsz.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top