Gasztro

Abbahagyhatatlan: gluténmentes hagymás lepény

Ezért a lepényért határozottan megérte a konyhában töltenem a délelőttöt. Úgy kellett rászólnom a családomra, hogy ne falják fel rögtön az egészet – írja bloggerünk.

Hozzávalók (egy 24 centis formához)

  • kb. 10 deka meghámozott cukkini
  • 1 S-es tojás
  • 4-5 púpos kanál mandulaliszt
  • 1 csipet só
  • 70-80 dkg hagyma (én vegyesen használtam vöröset és lilát)
  • 5 dkg zsír
  • 5-10 dkg bacon
  • 5-10 dkg sajt (én Pannóniát használtam, mert a környéken nem kaptam ennél keményebb sajtot, de eredetileg parmezán kellett volna)
  • 2 S-es tojás
  • 1 ek. szárított zsálya

Hogyan készítsd el? Tudd meg a Süteményeskert blogról!

Abbahagyhatatlan: gluténmentes hagymás lepény

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top