Gasztro

Krémsajtos fagyi nyugtató áfonyával

Házi készítésű krémsajtos fagyi, nyugtató áfonyával és levendulával. Jól hangzik? Próbáld ki!

Hozzávalók kb. 9 gombóchoz:

  • 5 dkg áfonya (lehet picit több is, hogy élénkebb színe legyen a fagyinak)
  • 2 szál levendula
  • 2,5 deci habtejszín
  • 2 deci tej
  • 2 tojássárgája
  • 5 dkg natúr sótlan krémsajt (nálam házi, de lehet mascarpone is)
  • 2 evőkanál nyírfacukor (ízlés szerint)
  • 1 teáskanál méz

Az elkészítésről a Pálmafa Project blogon olvashatsz!

Krémsajtos fagyi nyugtató áfonyával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top