Gasztro

Millefeuille – a különleges krémes

Bloggerünk az elkészítés nehézségei miatt csak úgy hívja: süti mazochistáknak. Miért éri meg mégis nekikezdeni? Hát az íze miatt!

Hozzávalók

12 darabhoz:

3 tekercs leveles tészta (nem a fagyasztott, hanem a tekercses a hűtőpultból)

porcukor a tészta szórásához

A krémhez:

5 tojás sárgája

10 dkg cukor

4 dkg étkezési keményítő

5 dl tej

1/2 vaníliarúd magjai, vagy 1 kk. vanília eszencia, netán valódi vaníliás cukor

5 dl tejszín

1 cs. Zselatin fix

Hogyan kell elkészíteni? Tudd meg a Mai Móni blogról!

Millefeuille - A különleges krémes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top