Gasztro

Panna cotta balzsamos, vörösboros eperraguval

Valami különleges desszertre vágysz? Elő a vörösborral és az eperrel!

Hozzávalók 4 főre:

• 0,5 l tejszín (lehet zsírszegény is)

• 20 g zselatin

• 1 rúd vanília

• Folyékony édesítő vagy 10 dkg cukor

A raguhoz:

• 3 dkg vaj

• 40 dkg eper

• 1,5 dl vörösbor

• fél dl balzsamecet

• folyékony édesítő vagy 2 kk cukor

• 2 kk citromlé

• mentalevél a díszítéshez

A receptért látogasd meg a Tetovált lány konyhája blogot!

Panna cotta balzsamos-vörösboros eperraguval

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top