Gasztro

5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a húsvéti asztalra

Húsvétkor az ünnepi asztalra kerülő fogások alapanyagai közé tartozhat a bárányhús is. Ha nincs ötleted, mit készíts belőle, íme, egy kis segítség bloggerünktől!

Mivel a Szilvásgombóc konyhája háziasszonyaként szeretek kísérletezgetni, ezért jó pár ételt készítettem már ebből a finom húsféléből. Ezekből a receptekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót, ízelítőül.

A receptekért kattints az étel nevére!

1. Báránytekercs, mandulás lila káposztával töltve

 5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a Húsvéti asztalra

 

2. Báránycomb, parajos túróval töltve

 5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a Húsvéti asztalra

 

3. Aszalt szilvával göngyölt báránycomb, vadrizzsel

 5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a Húsvéti asztalra

 

4. Báránytekercs medvehagymás juhtúróval töltve, tejes puliszkával

 5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a Húsvéti asztalra

 

5. Báránycombpörkölt, medvehagymás, házi juhtúrós rétessel

 5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a Húsvéti asztalra

 

+1 A sor végére pedig, egy isteni finom, kapros-tejszínes bárányraguleves, nagy szemű babbal.

 5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a Húsvéti asztalra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top