2014. Január 31.
Kajári és Pácsonyi főz: így készül a carbonara
A bolognai után a második legismertebb spagetti. Egyszerűnek tűnik, de épp emiatt igazi kihívás egyszerű helyett szuperfinomat gyártani belőle.
Kajári és Pácsonyi főz
- ●Így készül a csirkepaprikás
- ●Így készül a dobostortás kuglóf
- ●Így készül a rizottó
- ●Így készül az epres csokitorta
- ●Így készül a tojásos nokedli
- ●Így készül a mandulás-lekváros linzer
- ●Így készül a rozé kacsamell
- ●Így készül a házi vanília fagyi
- ●Így készül a gazpacho
- ●Így készül a nagyi pitéje
- ●Így készül a papírban sült pisztráng
- ●Így készül a kezdők pogácsája
- ●Így készül a boros csirke
- ●Így készül a kekszes süti
- ●Így készül a cigánypecsenye
- ●Így készül a zsírban sült máj
- ●Így készül a Sacher-torta
- ●Itt a tuti pizzatészta
- ●Így készül a lusta túrós
- ●Így készül a házi ravioli
- ●Így készül a házi burek
- ●Így készül az Eszterházy-torta
Tetszett a cikk?
Ajánlom
még több cikk
Anyaotthonba került a 17 éves anya, akinek a kisbabáját patkányok harapdálták össze
Liptai Claudia megmutatta lányát, Pankát gyönyörű szép esküvői ruhába bújva
Megszólalt az ócsai polgármester Koltai Róbert kitiltásáról
Meghalt Azahriah menedzsere, Ferich Balázs
Csillagjegyek, akik remek hétvége elé néznek
Nőként kezdett új életet Németországban a megasztáros Szecsődi Kari
Sztárok, akik a nagyszüleiket vitték a vörös szőnyegre
Ezek a csillagjegyek a legkedvesebbek
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.