Gasztro

Íme Victoria Beckham receptbibliája

Victoria Beckham receptbibliájának szerzője saját magán kísérletezte ki az egészséges fogásokat.

A szakácsként dolgozó Natasha Corrett sokakhoz hasonlóan évekig próbálgatta a legkülönfélébb diétákat, melyek vagy hatástalanok voltak, vagy visszahízta utánuk a leadott súlyt, ráadásul folyton fáradnak érezte magát.

Egy hátsérülés után találkozott egy ajurvédikus akupunktőrrel, aki megállapította, hogy a szervezete el van savasodva, és azt tanácsolta neki, hogy próbálja ki a lúgosító étrendet. A fiatal nő teljesen kiiktatta étrendjéből a cukrot, az édesítőket, a csokoládét, a fehér lisztet, a mogyorót és a szénsavas üdítőitalokat, ehelyett viszont rengeteg olajos halat, teljes kiőrlésű gabonákat, mandulát, zöldséget és zöld teát fogyasztott. Egy év alatt közel 13 kilótól szabadult meg.

Beckhamné és Robbie Williams is Natasha ételeit eszi

Beckhamné és Robbie Williams is Natasha ételeit eszi

Forrás: dailymail.co.uk 

Most, négy évvel később, Natasa táplálkozástudós keresztanyjával, Vicki Edgsonnal egy lúgosító fogásokat házhoz szállító céget vezet, és olyan hírességek fogyasztják az ételeit, mint Robbie Williams vagy Natalie Imbruglia. A szakácsnő és keresztanyja egy könyvet is megjelentettek a lúgosító étrendről, melyet Victoria Beckham a Twitteren egyszerűen csak a „receptbibliájaként” aposztrofált.

„Ez nem fogyókúra, hanem egészséges táplálkozás – szögezte le Natasha egy brit lap riportjában. – A lúgosító étrenddel optimális állapotba hozhatod a testedet. A lúgos egészségesebb, mint a savas. Amikor ugyanis a tested lúgos, a bőröd tiszta, a hajad fényes, és jobban tudsz koncentrálni. A fogyás pedig már csak a ráadás.”

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top