Gasztro

Kaviárautomatát tettek a plázába

A világ legdrágább kaviárjából 105 ezer forintért ad egy keveset a gép.

Nem tudjuk, miféle emberek járhatnak abba a kaliforniai plázába, ahová a szokásos kávéautomata vagy kólaautomata helyett kaviárautomatát helyeztek el a Huffington Post szerint. A világ különböző tájairól származó kaviárok mellé az igazi flancolás kedvéért halványrózsaszín, gyöngyházból faragott kiskanalat is lehet kérni potom 840 forintos összegért.

Kaviárautomatát tettek a plázába

Szarvasgomba és csiga

A beluga kaviár 25 grammjához 105 ezer forintért lehet hozzájutni, de lehet kapni más ínyencfalatokat is, például szarvasgombát, éti csigát, márnaikrát, különböző gourmet sókat, kaviáros kiegészítőket. A kaliforniaiak mégsem világelsők kaviárautomatában, ez a cím természetesen az oroszoké, Moszkvában két évvel ezelőtt helyezték üzembe az elsőket.

Mi már annak is örülnénk, ha volna a környékünkön tejautomata, de különben számtalan érdekességet árulnak világszerte automatákból, például muffint, krumplipürét, pizzát vagy tengeri herkentyűket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top