Csak nőknek nyit éttermet Eva Longoria

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Született feleségek sztárja olyan éttermet nyit, ahova csak nők léphetnek majd be. Te szeretnél ilyen étteremben vacsorázni?
2012. 09. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Csak nőknek nyit éttermet Eva LongoriaA szépséges Eva Longoria, akinek a nagy reményekkel nyitott Beso nevű étterme becsődölt, most új vállalkozáson töri a fejét. Olyannyira, hogy már megvan a szakemberekből álló csapata, és szilveszterkor hatalmas csinnadrattával megnyitja „She” vagyis „Ő” nevű éttermét.

A népszerű színésznő elárulta azt is, hogy az étterem a húszas évek hangulatát idézi majd, mellette pedig nyit egy klubot is, ahol kizárólag nő előadók lépnek fel. Például a nálunk is többször nagy sikerrel fellépő Cirque du Soleil társulatának akrobatái. Mi drukkolunk a gyönyörű színésznőnek, hátha most végre ezzel az éttermével sikerrel jár.
Olvass tovább

Hozzászólások

franc20 2012-09-12 12:16

a barátnőknek remek hely. Bár ha én csajokkal beülök valahová, ott szeretjük a pasikat mustrálni, de ilyen helyen ez lehetetlen lesz. Bár akkor meg a lányok öltözékét és kiegészítőit lehet kibeszélni. Szóval ennek is meg van az előnye :D

payaboy 2012-09-08 20:19

Actually, Longoria's steakhouse will be open to all, but designed and operated with a woman's taste in mind.

A Született feleségek sztárja olyan éttermet nyit, ahova csak nők léphetnek majd be.

 

 

Azta, tükörfordítás.

martian 2012-09-08 15:50

Igen, nagyon jó ötlet!

Nők Lapja Cafe 2012-09-08 15:50

A Született feleségek sztárja olyan éttermet nyit, ahova csak nők léphetnek majd be. Te szeretnél ilyen étteremben vacsorázni?

Nők Lapja Café: Csak nőknek nyit éttermet Eva Longoria