Gasztro

Tojáselválasztó trükk lustáknak

A konyhai analfabéták is lazán szétválaszthatják a sárgáját és a fehérjét egy üres műanyag flakon segítségével. Nézd meg, hogyan működik!

A kínaiak nemcsak az olimpiai sportágakban ügyesek, vagy a műanyag kamutojások gyártásában remekelnek, most egy egyszerű, de annál varázslatosabb konyhai trükkel álltak elő. A lényege, hogy nem kell a tojássárgáját ide-oda csusszantgatni, hogy kettéválasszuk a fehérjét és a sárgáját, elég, ha az egészet beleültjük egy tányérba, és fogunk egy üres műanyag flakont.

A videón látszik, ahogy a lány ügyesen felszippantja a flakonba a sárgáját, majd tökéletes épségben kicsúsztatja egy másik tányérba. Az biztos, hogy egyszerűbb, mint a majonézkészítés, és a kommentelők szerint csak akkor nem működik, ha többhetes tojással próbálkozunk. Az egyikük azt írja, hogy a lánya pár másodperc alatt elsajátította a trükköt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top