További friss hírek

Hétköznapi luxus: vajas tekercs reggelire

Hétköznapi luxus: vajas tekercs reggelire

Vajas tekercs, különleges pihe-puha péksüti reggelire. Dzsemmel, vajjal és mézzel (vagy éppen Nutellával) isteni! Érdemes kipróbálni! Bloggerünk megmutatja, hogyan készül.

Mit főzzek ma ebédre? Ínyenc spagettit!

Mit főzzek ma ebédre? Ínyenc spagettit!

Az olaszos tészták mindig nyerők az ebédlőasztalnál, mára pedig a legegyszerűbb receptet vesszük elő. Könnyű elkészíteni, ám annál ütősebb ízű lakománk lesz, feltéve, hogy szeretjük az olasz konyhát.

5 természetes illatosítórecept

5 természetes illatosítórecept

Menthetetlenül ősz lett, ami egyet jelent azzal, hogy sokkal több időt töltünk a lakásban, mint a természetben. Itt az ideje, hogy jó hangulatot és illatokat varázsoljunk otthonunkba, lehetőleg természetes anyagokkal.

5 étel a sima, ragyogó bőrért

5 étel a sima, ragyogó bőrért

Folyamatosan küzdünk a kilókkal és a korral. Vagyonokat költünk csodakrémekre, és különleges étrendeket követünk, pedig a megoldás jóval egyszerűbb is lehet.

Mit főzzek ma ebédre?

Mit főzzek ma ebédre?

Van élet a svéd konyhában a húsgolyón túl, bár elhisszük, hogy nehéz elképzelni. Ma ebédre egy remek svéd étellel próbálkozunk, ami távolról sem tartalmaz egyetlen húsgolyót sem.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Néha, például péntek esténként, megengedhetjük magunknak, hogy tésztát együnk vacsorára. Akkor meg pláne, ha házi diós pestót rakunk rá.

Már 24 karátos aranyat tartalmazó luxusbort is árulnak

Már 24 karátos aranyat tartalmazó luxusbort is árulnak

Hol máshol, mint Dubajban!

Gyilkos galócát árultak egy piacon

A miskolci Búza téri piacon futott bele egy vásárló a veszélyes növénybe.

A tökéletes őszi reggeli: barackos-diós kalács

A tökéletes őszi reggeli: barackos-diós kalács

Ilyen ronda esős napokon már simán jöhet egy-két „nehezebb” reggeli, ugye? Tudod, úgy nehezebb, hogy nem csak egy kis himihumi gyümölcs vagy szuperdiétás bélflórabarát joghurt lenmagkivonattal, hanem ilyen masszív, „anyagban gazdag” bűnözős fajta...

Ezt a halat eszi a legtöbb magyar

Ezt a halat eszi a legtöbb magyar

Leginkább hipermarketben vásárolunk halat.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

A tejberizzsel nem nyúlhatunk mellé, ha pedig még körte is van benne, akkor igazán bevágódhatunk este a gyerekeknél. Ráadásul csupán 35 perc alatt kész!

Édeset cukormentesen: csokis kókuszszelet

Édeset cukormentesen: csokis kókuszszelet

Egy kis odafigyeléssel, ha lemondunk a cukorról, a plusz kilók is fokozatosan kezdenek majd leolvadni rólunk. Egyik kedvenc kókuszos süteményreceptem következik, amelynek csokis az íze, pedig valójában nem is tartalmaz csokoládét. Cukormentesen is...

Minden második epres joghurttal gond van

Minden második epres joghurttal gond van

Tejtermékekre csaptak le az ellenőrök.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Ha az ember egyszer elkezdi a zöldségek sütését, nagy kockázatot vállal, mert soha nem akarja majd abbahagyni. A karfiol gránátalmával pedig egyszerű, izgalmas, és függőséget okoz.

Bögrés fánk, ami magától fordul – tényleg!

Te hogy szereted a fánkot? Simán vagy lekvárral? Ez a változat így is, úgy is nagyon finom! Próbáld ki!

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Gyors és egyszerű, mégis különleges és könnyű vacsora. Nem kalóriabomba, de az ízlelőbimbóink hálásak lesznek érte.

Művészi palacsintákat készít kisfiának az apa – fotók

Művészi palacsintákat készít kisfiának az apa – fotók

Palacsintatészta, ételfesték, kreativitás és elképesztő kézügyesség. "Mindössze" ennyi szükséges ezeknek a lenyűgöző palacsintáknak a megalkotásához, melyekkel egy amerikai apuka örvendezteti meg nap mint nap a kisfiát.

Így készül a huncutkodós keksz

Mert a legtöbb nőnek időnként igenis eszébe villan, hogy ő tulajdonképpen egy boszorkányos nőszemély volna eredetileg, és létezik az afrodiziákumkotyvasztó énje is. Bár jó mélyen eltemetve, de létezik.

Mit főzzek ma vacsorára?

A hétvégéről maradt egy halom főtt krumpli, mert persze a pörköltből mindenkinek főleg a hús kell, nem annyira a köret. Így adta magát, hogy felhasználjam ma vacsorának: tócsni lesz, ám nem az olajban tocsogós fajta.

Így készül a mascarponés, sárgadinnyés krémleves

Így készül a mascarponés, sárgadinnyés krémleves

Könnyű, hűs, nyáridéző… és persze nagyon finom! Kell ennél több? Készíts krémlevest dinnyében!

Megvan az év pincészete, irány a borfesztivál!

Koch Csaba hajós-bajai borász pincészete nyerte el a magyar borászszakma legrangosabb elismerését, az Év pincészete-díjat.

Mit főzzek ma ebédre?

Mit főzzek ma ebédre?

Nálunk a palacsinta egy olyan étel, amit bármikor, bármilyen formában, bármelyik családtag boldogan eszik. A húsos, laktató verziót ebédre szoktuk fogyasztani, előtte maximum egy könnyű krémlevesre van szükség a teljes élményhez.

Mit főzzek ma ebédre?

Mit főzzek ma ebédre?

Hagyományos ízekre vágytunk, amolyan igazi, jó, magyaros pörköltre. Persze azért nem vágunk bele egy egész sertést, maradunk a csirkénél, de az íz a lényeg!

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Egy finom, meleg leves egy ilyen őszi, hűvös estén mindenkinek jólesik. A kápia paprikát ajánljuk hozzá, igazán finom lesz vele!