Egyél krumlipürét automatából – videó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Milyen ételt vennél szívesen automatából? Krumlipürét papírpohárban, vagy rákot műanyag tokban? Furcsa kajaautomaták videóval!
2012. 07. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Akiknek még a gyorsétterem is lassú, és nem félnek a műkajáktól, azoknak ott vannak az ételautomaták. Mi itthon leragadtunk a csokiautomatáknál, de a Mirror összegyűjtött most pár igazán figyelemreméltót a világ különböző országaiból.

Ázsiában nagyon népszerűek a kis papírpoharas levesek és ételek. Íme, egy bizarr automata, amiből nem mást kaphatsz a papírpoharadba, mint krumplipürét.  Az ízlésünknek túlságosan folyós, de arra tippelünk, nem ez lehet vele a legnagyobb baj. Hogy a krumplihoz mennyi köze van, nézd meg a videót, és döntsd el te!Talán nem annyira ördögtől való gondolat a pizzaautomata. Állítólag 3 perc alatt a vásárló szeme láttára összekeveri a tésztát, gyúr, dagaszt, paradicsomszószt spriccel. A végén pedig kidobja a forró pizzát.
A legdurvább ételmasina persze Ázsiából a tengeriherkentyű-automata, ahonnan pár jüanért szerezhetünk egy kis rákot. Ahhoz képest a muffinautomata csak kiscserkész, a sültkrumpli-automata pedig szinte alap. Talán abban azért több a burgonya, mint a krumplipürét adó párjában...

Olvass tovább

Hozzászólások