Gasztro

További friss hírek

Befőzés: készíts különleges meggyszörpöt

Befőzés: készíts különleges meggyszörpöt

Gyorsan és egyszerűen készíthetsz különleges meggyszörpöt, melyben még a gyümölcsdarabkákat is élvezheted. Mutatjuk, hogyan.

Görögdinnyekenyér az új sláger – fotók

Görögdinnyekenyér az új sláger – fotók

Láttál már olyan kenyeret, ami úgy néz ki, mint egy négyszögletes görögdinnye? Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy ráadásul nincs tele káros festékkel?

Befőzés: készíts rebarbarás cseresznyelekvárt

Befőzés: készíts rebarbarás cseresznyelekvárt

Ha igazi különlegességre vágysz, készítsd el ezt a csöppet sem bonyolult rebarbarás cseresznyelekvárt. Nem fogsz csalódni az egyedi ízben.

Ilyen vicces, cuki zöldségeket még biztosan nem láttál! – fotók

Ilyen vicces, cuki zöldségeket még biztosan nem láttál! – fotók

Mindannyian találkoztunk már olyan zöldségekkel vagy gyümölcsökkel, amik annyira különlegesek, hogy már szinte nem is azok, aminek látszanak. Izgalmas képek következnek.

Igen a melegházasságra: így ünnepel a gasztrovilág – fotók

Igen a melegházasságra: így ünnepel a gasztrovilág – fotók

A színes ételek szépek és kívánatosak. Most azonban nemcsak az optikai élmény motiválta a készítőket.

Így készült a Mona Lisa festmény eszpresszóból!

Így készült a Mona Lisa festmény eszpresszóból!

Nem, az étteremben kért kávéból ne kezdj el a szalvétádra művészkedni. Annyira azért mégsem egyszerű a történet.

Hogyan kell meggylekvárt főzni?

Hogyan kell meggylekvárt főzni?

Ismét a meggyimádókhoz szólunk: a meggyleves után itt egy egyszerű meggylekvárrecept.

Elképesztő palacsintákat sütnek ebben az étteremben – fotók

Elképesztő palacsintákat sütnek ebben az étteremben – fotók

Egészen elképesztő palacsintákat sütnek egy ausztrál étteremben. Győződj meg róla magad is, hogyan készül Elisa, Angry Birds vagy épp Garfield palacsintából.

Befőzés: így készül a mindenmentes meggybefőtt

Befőzés: így készül a mindenmentes meggybefőtt

Cukor- és tartósítószermentes meggybefőttet készíteni nem olyan ördöngösség, mint amilyennek elsőre tűnhet. Mindenképpen érdemes vele megpróbálkozni, hiszen a boltban kaphatókhoz képest finomabb, és sokkal egészségesebb.

Befőzés: így készül az egreslekvár

Befőzés: így készül az egreslekvár

A nyár egyik legkülönlegesebb gyümölcse az egres, vagy ahogy még gyakran nevezik, a piszke. Nyersen fogyasztva is nagyon finom, lekvárként elkészítve pedig mennyei.

Hogyan kell meggylevest főzni?

Hogyan kell meggylevest főzni?

Könnyű és nagyon finom leves receptjét mutatjuk, ami még a legnagyobb hőségben is jólesik.

20 Disney-sütemény, amit a valóságban is elkészítettek – fotók

20 Disney-sütemény, amit a valóságban is elkészítettek – fotók

A Disney-rajzfilmekben mutatott ételeket a valóságban is elkészítették. Meríts te is ötletet a mesékből!

Palacsinta, karaj, kecskesajt – hétvégi menü

Palacsinta, karaj, kecskesajt – hétvégi menü

Nem kell tovább gondolkodni, mi legyen a menü a hétvégén. Reggeli, ebéd és vacsora június utolsó hétvégéjére.

Befőzés: így készül a házi cseresznyeszörp

Befőzés: így készül a házi cseresznyeszörp

El sem hinnéd, mennyire egyszerű házi cseresznyeszörpöt készíteni. Arról már nem is beszélve, mennyivel finomabb és egészségesebb a boltokban kaphatókhoz képest. Segítünk, hogyan csináld!

Hogyan kell caipirinhát készíteni?

Hogyan kell caipirinhát készíteni?

Íme egy frissítő, hűsítő koktél receptje. A caipirinha a brazilok nemzeti koktélja, alapanyaga pedig a cachaça. Ez a szeszes ital is cukornádból készül, mint a rum, de íze sokkal finomabb, fűszeresebb, könnyebb.

Híresek és finomak: így készül a tökéletes carbonara spagetti

Híresek és finomak: így készül a tökéletes carbonara spagetti

Híres ételeket bemutató sorozatunkban ezúttal az egyik legismertebb tészta, a carbonara spagetti eredetét és tökéletes receptjét mutatjuk be.

Nagyon cukin lop ételt ez a kutya – fotók

Nagyon cukin lop ételt ez a kutya – fotók

Egy ilyen helyes kutyaorr tulajdonosának mi is simán megbocsátanánk, hogy olyasmibe is beleeszik, amit nem épp neki szántak...

Hogyan kell tökéletes koktélpartit rendezni?

Hogyan kell tökéletes koktélpartit rendezni?

Van pár egyszerű, de nagyon fontos dolog, amit nem árt betartani, ha koktélozni készülünk.

Szedd magad akciók – kezdődik a sárgabarackszezon

Szedd magad akciók – kezdődik a sárgabarackszezon

Szeretitek a sárgabarackot? Netán befőzni is szoktatok? Akkor ideje előkészíteni a kosarakat, kezdődik a szezon, és vele együtt a szedd magad akciók is!

Sokkoló videó: ennyi cukrot fogyasztasz el a nap folyamán

Sokkoló videó: ennyi cukrot fogyasztasz el a nap folyamán

Készülj fel rá, hogy ha megnézed ezt a videót, egészen másképp fogsz tekinteni az ételeidre és az italaidra. Mi szóltunk.

Isteni halászlérecept

Hoztunk egy fantasztikus receptet Bodrogi Gyulától.

Befőzés: készíts egyszerűen házi ribizliszörpöt

Befőzés: készíts egyszerűen házi ribizliszörpöt

A ribizli a nyár egyik slágergyümölcse, melyből egyszerűen készíthetsz rendkívül finom ribizliszörpöt. Megmutatjuk, hogyan.

Műanyag darabok kerültek elő a csirkemellsonkából

Az egyik szegedi Sparban vásárolt sonkában műanyag darabokat találtak. Mégis hogy kerülhet ládadarab az élelmiszerbe?

Video-szakácskönyv: Így készül a coq au vin

Video-szakácskönyv: Így készül a coq au vin

Video-szakácskönyvünkből ezúttal egy igazi francia klasszikust, a coq au vint mutatjuk be.