Gasztro

Így csinálj Big Macet házilag – videó

A McDonald’s gondolt egyet, és hogy bizonyítsák, nekik nincsenek titkaik, most a szakácsuk megmutatja, hogyan csinálj otthon Big Macet!

„Majonéz, mustár és fehérborecet” – így kell kezdeni a Big Macet, legalábbis a nem is olyan titkos szószt, ami benne van. A videó angol nyelvű, de a gyorsétterem séfje lépésről lépésre meg mutatja, hogyan kell összepakolni egy házi óriáshamburgert.

A videót nézve már pont arra gondoltunk, hogy milyen vicces lenne, ha ilyen komoly séfruhába öltözött fiúk és lányok szorgoskodnának a gyorsétterem konyhájában, amikor a Frei Tamásra emlékeztető szakács – lazaságát bizonyítandó – ledobja a séfkabátot, és már keveri is a szószt.

Szóval össze kell keverni majonézt, mustárt, fehérborecetet paprikával, fokhagyma- és vöröshagymaporral, aztán fogni egy magos bucit, három darabra vágni, megpirítani, és mehetnek rá az összevagdosott cuccok: a hagyma, jégsaláta és az uborka. Persze  darált marhahús is kell a húspogácsához, amit egy nagy pogácsaszaggatóban meg lehet formázni. (Persze az igazán finom burgerhez szükség van negyed rész vesefaggyúra is, amitől összeáll a hús.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top