Recept 40 fokban: mozzarella tönkölybúza kenyérrel

Milyen az ideális sajt melegben? Melyik étel bírja a legjobban az UV-B sugárzást? Megtaláltuk.
Recept 40 fokban: mozarella tönkölybúza kenyérrel

Parasztsonkás mozzarellás szendvics tönkölybúza kenyérrel

Viharban vagy melegben, olvadjon a zsebedben
Viharban vagy melegben, olvadjon a zsebedben
Hozzávalók:

10 dkg napon szárított parasztsonka

10 dkg napon érlelt mozzarella

2 szelet tönkölybúza kenyér

vaj

igény szerint: paradicsom


A kenyeret a korábban tanult módon megkenjük vajjal, majd vékony szeletekben ráhalmozzuk a sajtot, a sonkát és a paradicsomot. Vihar esetére érdemes többet is készíteni belőle, nehogy éhezzünk, amíg kiderül.
Megosztás
 
Címkék: sajt, szendvics