Gasztro

Több mint 80 csirkeszárnyat tol be 10 perc alatt az evőbajnok nő!

Csak ámulunk és bámulunk, hogy miként tud egy csaj 10 perc alatt 82 csirkeszárnyat betolni. A másik döbbenet, hogy miért nincs hatalmas feneke, ha már egyszer ennyit eszik?

Valamivel több, mint 170 centi és 59 kiló az amerikai Meredith Boxberger, és nem mellesleg evőbajnok.
„Ha majd úgy nézek ki, mint amit az emberek képzelnek egy evőbajnokról, akkor abbahagyom a  versenyzést” – viccelődött a fiatal lány a theglobeandmail.com-on. A legutóbbi versenyen 10 perc alatt 82 csirkeszárnyat tolt be. Az egy óra alatt már 492 lenne. Bennünket már egy csirkeszárnytól is kiráz a hideg, nemhogy 82-től… A 26 éves evőbajnoknak egyébként egy pizzázója van, és nem vicc, hogy ott edz a nagy versenyekre. A karrierje is úgy kezdődött, hogy félig-meddig poénból benevezett egy pizzaevőversenyre, aztán amikor benyomott 12 perc alatt öt és fél pizzát, rájött, hogy ehhez neki van tehetsége.

Nagyon sokat futok, és hot doggal gyakorlom, miként tudom a leggyorsabban lenyelni a kaját” – magyarázza Meredith, hogyan edz a bajnokságokra. Állítólag ha nem a versenyre készül, akkor borzasztóan egészséges ételeket eszik, főleg sok salátát. A legnagyobb problémája a versenyeken pedig az, hogy egy idő után az agyára megy a versenykaja íze. „10-12 hot dog után már annyira unom az ízüket, hogy azzal kell megbirkóznom, nem a mennyiséggel” – mondja a fiatal lány.

Ha valaki nem tartja elég komolynak az evőversenyeket, akkor gondoljon bele, hogy az igazán menő megmérettetéseken akár 20 ezer dollárt, vagyis majdnem 5 millió forintot kaphat, aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb kaját – legyen bármi is az – tömi magába.

Nézd meg Mereditht verseny közben, itt egy gigantikus hamburgert lapátol be játszi könnyedséggel!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top