Gasztro

Ne szólj be a csajodnak és ingyen kapsz csokit!

Pénz helyett egy jócselekedettel fizethettek a vásárlók egy dán csokoládéboltban.

Ne szólj be a csajodnak  és kapsz egy csokit!A pop-up (vagyis csak egy átmenetileg működő) édességbolt Koppenhága belvárosában nyílt az édesszájú dánok legnagyobb örömére. A bonbonokon és táblás csokikon az árcédulára nem számok voltak írva, hanem egy kedves fogadalom vagy felajánlás – adta hírül a creativity-online.com.

A legnépszerűbb a „Segítek kitakarítani a barátom lakását” volt, de sokan a „Reggelit viszek a szerelmemnek az ágyba”-cetlis csokikat választották. A férfiak a legtöbbet a „Nem szólok be a csajomnak vezetés közben egy hétig” csokiból vitték a legtöbbet.

A legkevesebb a „Nem hazudok az apámnak egy hétig” csokoládéból fogyott, ami talán érthető, hiszen aki ezt választotta, beismerte, hogy egyébként folyton hazudik az apjának. És hogyan ellenőrizte a csokibolt, hogy valóban betartják-e az emberek az ígéretüket? A kijáratnál pénztárgépek helyett számítógépek fogadták a „vásárlókat”, és a Facebookon keresztül elküldhették a fogadalmat a szerelmüknek, rokonuknak, és vihették is a haza a finomságokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top