További friss hírek

Mit főzzek ma ebédre? Firenzei sertéssültet

Mit főzzek ma ebédre? Firenzei sertéssültet

Azt mondják, ez a tökéletes sertéssült, amit muszáj kipróbálni. Mi hallgatunk a szakértőkre és ma ebédre megfőzzük.

Mit főzzek ma vacsira? Kecskesajtos-paradicsomos lepényt

Mit főzzek ma vacsira? Kecskesajtos-paradicsomos lepényt

Hidegen és melegen is tökéletes, könnyű és gyors vacsora, a maradékot pedig vihetjük magunkkal a munkahelyünkre nasinak.

Isteni csokis-narancsos cupcake

Isteni csokis-narancsos cupcake

A csokoládé szerelmeseként bátran merem ajánlani mindenkinek ezt a receptet, személyes kedvencem. Sok szép percet kívánok a konyhában!

Új gasztro-életmód csatorna indult

Új gasztro-életmód csatorna indult

A kulináris élvezeteket egyedi módon bemutató Food Network magyar nyelven is elérhető.

Mit főzzek ma vacsira? Török sült tejberizst

Mit főzzek ma vacsira? Török sült tejberizst

Jó szaftos tejberizzsel és sok vaníliával az igazi, aranybarnára sütve. Édesszájúaknak lélekmelengető vacsora.

Itt az új Oreo keksz, vörös bársonyba öltöztetve

Itt az új Oreo keksz, vörös bársonyba öltöztetve

Az Oreo keksz rajongóinak remek hírünk van: újfajta Oreo látott napvilágot, Red Velvet, azaz vörös bársony fedőnév alatt.

Mogyorós csokigolyó 10 perc alatt!

Mogyorós csokigolyó 10 perc alatt!

Nagyon mogyorós hamis trüffel, ami után nem nagyon akarsz már semmi mást enni. Tömény boldogság villámgyorsan. 10 perc munka, fél óra pihenés – a masszának, nem neked. Na jó, akár neked is.

Mit főzzek ma vacsira? Toszkán kenyérsalátát

Mit főzzek ma vacsira? Toszkán kenyérsalátát

A toszkán kenyérsaláta jó példa a falusi olasz konyha takarékosságára, hiszen az alapja a száraz kenyér, amelyet a lédús paradicsom és az extra szűz olívaolaj varázsol újra fogyaszthatóvá.

Bögrés briós – egyszerű és mennyei

Bögrés briós – egyszerű és mennyei

Ez a briós felülmúlta a várakozásaimat, annyira puha és foszlós lett. Felvonultatja a gőzön kelt sütemények minden erényét. Próbáld ki te is!

Mit főzzek ma vacsira? Olasz rizssalátát

Mit főzzek ma vacsira? Olasz rizssalátát

A rizssalátában az a legjobb, hogy szinte bármit bele lehet tenni. Ha megvan a balzsamecet-olíva-rizs alap, onnantól kezdve szabad a pálya.

Ezennel vége a házi pálinkafőzés diadalmenetének

2015-től nincs többé adómentes pálinkafőzés, és a jelek szerint adózva sem túlságosan sokan főznek majd idén.

Hogyan legyen tökéletes az a madártejhab? 3+1 ötletünk van rá

Hogyan legyen tökéletes az a madártejhab? 3+1 ötletünk van rá

Aki már főzött madártejet, az tudja, hogy a nagy mumus mindig a hab. A HAB. Ami összeesik, kilapul, kemény lesz, vagy pont folyós marad, és sikítani tudnánk tőle, hogy nem sikerül tökéletesre.

Könnyű desszert: kávés cupcake

Könnyű desszert: kávés cupcake

Nemcsak a kávé szerelmeseinek ajánlom ezt a csodás kávés cupcake-receptet, hanem mindenkinek, aki egy kis ízizgalomra vágyik! Könnyű elkészíteni, nagyon finom, és abbahagyhatatlan!

Mit főzzek ma vacsira? Vincellér csirkesalátát

Mit főzzek ma vacsira? Vincellér csirkesalátát

Egyszerű és gyors vacsora elé nézünk, ami még alakbarát is. Ma a kalóriacsökkentés jegyében könnyű csirkesalátát vacsorázunk.

Meddig tárolhatod az ételeket a hűtőben és a fagyasztóban? – a nagy lista!

Biztonságban van még a csirkemell, amit 4 hónapja betettél a fagyasztóba? És mégis, meddig áll el a kibontott mustár a hűtőben? Mi van akkor, ha nem egyértelmű a szavatosság lejárta? Ha te is tudni akarod ezekre a választ, akkor ez a lista NEKED...

Így készül a legfinomabb forró csoki!

Így készül a legfinomabb forró csoki!

Készítettél már otthon forró csokit? Bármi is a válasz, bloggerünk receptjét érdemes kipróbálnod!

Mit főzzek ma ebédre? Pusztapörköltet

Mit főzzek ma ebédre? Pusztapörköltet

Ma sem a reformkonyha oltárán áldozunk, úgyhogy pörkölt és krumpli lesz vasárnap ebédnre.

Mit főzzek ma ebédre? Tejfölös-gombás rostélyost

Mit főzzek ma ebédre? Tejfölös-gombás rostélyost

A magyar konyha szerelmeseinek való a mai ebéd, a rostélyos olyan étel, ami minden étterem étlapján megtalálható. Készítsük el tejfölösen és gombásan ma ebédre.

Így készül a kivilekvár!

Így készül a kivilekvár!

Nekem nagyon tetszik a kivi harsány zöld színe, benne a sok apró fekete maggal, ez a kész lekvárban is nagyon szépen látszik. Az állaga zselés lett és nem túl édes, én pont így szeretem.

Így készülnek a magyarok a szakácsvébére

Így készülnek a magyarok a szakácsvébére

Január végén magyar csapatnak drukkolhatunk a Bocuse d’Or döntőjén, a világ legrangosabb szakácsversenyén.

Mit főzzek ma vacsira? Halsalátát metélőhagymával

Mit főzzek ma vacsira? Halsalátát metélőhagymával

Együnk ma halat! Mert egészséges, alakbarát, és még szeretjük is.

Mit főzzek ma vacsira? Sárgarépalevest joghurttal

Mit főzzek ma vacsira? Sárgarépalevest joghurttal

Aranybarnára pirított szezámmaggal a krémes sárgarépaleves szívet melengető vacsora lesz.

13+1 tipp: így fotózd le, amit főztél, hogy ne csak az asztalon mutasson jól

13+1 tipp: így fotózd le, amit főztél, hogy ne csak az asztalon mutasson jól

Ma már boldog-boldogtalan ételfotókat készít, egy palacsintát vagy pörköltet megörökíteni mégsem olyan egyszerű, pedig elsőre nem is tűnik bonyolultnak. Lelkesen kattintasz, de a végeredmény csapnivaló? Adunk pár tippet, ötletet, mire figyelj...

Meggyes–mákos szelet, liszt nélkül

Meggyes–mákos szelet, liszt nélkül

Lehet finomat sütni liszt nélkül és minimális cukorral? A válasz igen! Próbáld ki te is! Készíts meggyes–mákos szeletet!