További friss hírek

Mit főzzek ma ebédre?

Mit főzzek ma ebédre?

A darált húst szeretjük, mert nem túl drága és sokféle ételt kihozhatunk belőle. Ma például egy különleges, ínyenc húspogácsát.

Komoly mézhiány jön

Komoly mézhiány jön

Rossz idők járnak a méhészekre.

Mit főzzek ma vacsira? Lazacot!

Mit főzzek ma vacsira? Lazacot!

Olvastam egy cikket, hogy miért jó nekünk, ha lazacot eszünk, lehetőleg lazaccal. Mi mást is kívánhattam volna ma, mint lazacot. Most pont áfonyával.

Keresztezték a fagyit a vattacukorral

Keresztezték a fagyit a vattacukorral

Nagyon guszta, máris megkóstolnánk...

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Néha, főleg péntek esténként, csak leeresztésre vágyunk, némi finomsággal kísérve. Ezért ma gyerekkorunk szép emlékű barátfüléjét készítjük el.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Körülnézve a hűtőben, egy rakat maradék apróságot találunk sokszor, amik önmagukban már egy fogásra nem jók. De hogy semmi ne vesszen kárba, még művészkedhetünk belőlük valamit, ha összerakjuk őket.

Veszélyes konyhasó került a boltokba

Konyhasó tételeket hívatott vissza a hatóság.

 Mennyei és egyszerű: francia bögrés palacsinta

Mennyei és egyszerű: francia bögrés palacsinta

Nemcsak finom, hanem nagyon egyszerű is, hiszen csészével mérjük a hozzávalókat.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

A római tál régi nagy barátunk, most elő is ássuk a szekrény mélyéről, és ínycsiklandó csirkét rittyentünk benne a családnak, vacsorára.

A dinnye után most az almakampány indult be

A dinnye után most az almakampány indult be

A fejenként 15 kilogrammos éves átlagfogyasztás nagyon alacsony, ennek akár a dupláját kellene elfogyasztanunk az egészség megőrzéséhez.

Ezek az ország kedvenc fagyizói

Ezek az ország kedvenc fagyizói

Összeállt egy „fagyizóböngészde” oldal is, ahol kedvünkre kereshetünk a fagyizók között.

Mégsem tér vissza a Kajla

Elmúlt a retróhullám, de mégsem kerül vissza a piacra.

Egy igazi szépség: gyümölcsös kastélytorta

Egy igazi szépség: gyümölcsös kastélytorta

A kastélytorta önmagában is nagyon-nagyon finom, egyszerű tortácska. Viszont gyümölcsökkel még fantasztikusabb.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Zord időben egy jó nagy tál meleg leves minden vágyunk. A kapros galuskától és a sok zöldségtől pedig kiadós vacsora lesz belőle, ami 30 perc alatt elkészül.

Tapenade: a kapribogyó mennyei találkozása az olajbogyóval

Tapenade: a kapribogyó mennyei találkozása az olajbogyóval

Aki szereti a kencéket, és imádja az olajbogyót, az mindenképp készítse el a franciák kaviárját!

A rosszkedv ellenszere: ropogós csokis gofri

A rosszkedv ellenszere: ropogós csokis gofri

A borús idő és a rossz kedv tökéletes ellenszere ez az isteni, ropogós gofri, amiben ott lapul a mennyei étcsokoládé. Tökéletes párost alkotnak!

Sütni sem kell: a legjobb 15 perces torták

Persze csak úgy lesznek kész 15 perc alatt, ha mindent kikészítünk, és vannak munkafázisok, amiket egyszerre kell végezni. Pontosan úgy, hogy Jamie Oliver is csinálni szokta, és 30 perc alatt háromfogásos ebédet készít. De éppen ettől izgalmas a...

15 guszta módszer a tojás tálalására

15 guszta módszer a tojás tálalására

Pandamacik, kiscsirkék, tappancsok. A tojás tálalása változatosan a cukiság nagymestereitől, Japánból.

Mit főzzek ma vacsira?

Mit főzzek ma vacsira?

Padlizsános, húsos, rakott finomság, aminek nem lehet ellenállni. De szerencsére nem akkora kalóriabomba, hogy ne ehetnénk belőle még egy tányérral.

Hétköznapi luxus: vajas tekercs reggelire

Hétköznapi luxus: vajas tekercs reggelire

Vajas tekercs, különleges pihe-puha péksüti reggelire. Dzsemmel, vajjal és mézzel (vagy éppen Nutellával) isteni! Érdemes kipróbálni! Bloggerünk megmutatja, hogyan készül.

Mit főzzek ma ebédre? Ínyenc spagettit!

Mit főzzek ma ebédre? Ínyenc spagettit!

Az olaszos tészták mindig nyerők az ebédlőasztalnál, mára pedig a legegyszerűbb receptet vesszük elő. Könnyű elkészíteni, ám annál ütősebb ízű lakománk lesz, feltéve, hogy szeretjük az olasz konyhát.

5 természetes illatosítórecept

5 természetes illatosítórecept

Menthetetlenül ősz lett, ami egyet jelent azzal, hogy sokkal több időt töltünk a lakásban, mint a természetben. Itt az ideje, hogy jó hangulatot és illatokat varázsoljunk otthonunkba, lehetőleg természetes anyagokkal.

5 étel a sima, ragyogó bőrért

5 étel a sima, ragyogó bőrért

Folyamatosan küzdünk a kilókkal és a korral. Vagyonokat költünk csodakrémekre, és különleges étrendeket követünk, pedig a megoldás jóval egyszerűbb is lehet.

Mit főzzek ma ebédre?

Mit főzzek ma ebédre?

Van élet a svéd konyhában a húsgolyón túl, bár elhisszük, hogy nehéz elképzelni. Ma ebédre egy remek svéd étellel próbálkozunk, ami távolról sem tartalmaz egyetlen húsgolyót sem.