Gasztro

A legújabb trend: főzz luxusfogást gyorskajából

Merész ötlet, de lehet, hogy működik. Egy amerikai blogger ugyanis kizárólag gyorséttermi kajából főz menő fogásokat, az ötlet pedig annyira bejött, hogy kész az első szakácskönyve is.

A legújabb trend: főzz luxusfogást gyorskajából A Fancy Fast Food címmel kiadott szakácskönyvben csak olyan fogásokat találunk, amelyekhez az alapanyagokat piac helyett gyorséttermekben szerezték be. A kreatív szakács ízekre szedi hamburgereket, tortillákat és egyéb tipikus, extrán hizlaló kajákat, amelyek aztán teljesen új formában kerülnek az asztalra.

Arról persze senki nem beszél, hogy a sztárséfek és az ételkritikusok hogyan fogadták a legújabb őrületet, de nem nagyon hisszük, hogy Jamie Oliver valaha is feltálalna az éttermében ezekhez hasonló fogást…

Te mit szólsz hozzá?

 

 

 

Kattints a képre és nézd meg a többi fogást!
Kattints a képre, és nézd meg a többi fogást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top