Gasztro

Kenyérpirítóban készül az újfajta pizza

Egy újabb gyorsétel, ami a pirítós és a pizza vadházasságának eredménye.
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

A minipizza további előnye a praktikus méret mellett, hogy mindössze négy perc alatt elkészíthető, és ez ilyenkor, télvíz idején kifejezetten jól jön, hisz ki szeret korgó hassal várni a nagy hóban órákig veszteglő pizzafutárra? Az elősütött pizzaszeleteket speciális, ragadásmentes csomagolással látták el, azzal együtt kell őket betenni a kenyérpirítóba, így attól sem kell félni, hogy az olvadó sajt összekeni a készüléket.

A minipizza két ízben – paradicsomos-mozzarellás és fűszeres-pepperonis – kapható, és mindkét verzió két fontba (700 forintba) kerül. A gyártók szerint az új gyorsétel zsírtartalma is kedvező, de a brit táplálkozás-szakértők szerint a legszimpatikusabb a kis mérete, amely a szendvicsek egészséges alternatívájává teszi. Az egyszemélyes snacket, amely 190–250 kalóriát tartalmaz a Marks & Spencer hozta forgalomba, és egyelőre az Egyesült Királyságban kapható. Arról persze nem szólnak a hírek, hogy vajon a legújabb csodafogás mennyi adalékanyagot tartalmaz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top