Gasztro

Anistonnal költenék el legtöbben a karácsonyi vacsit

Melyik hírességet invitálnád meg szívesen a karácsonyi ünnepi asztalhoz? Az amerikaiak erről szavazhattak, a befutó álomvendég-hármas a világ kedvenc frizurájának gazdája, a világ legszexibbnek kikiáltott pasija és a britek új kedvence lett.

Jennifer Aniston színésznőt, volt férjét, Brad Pittet, valamint Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg nejét látnák legszívesebben vendégül karácsonyi ebédre az amerikaiak.

A mindig csodás hajáról híres Aniston harminc százalékot ért el, a legtöbb amerikai vele költené el az ünnepi fogásokat. A második legnépszerűbb Katalin cambridge-i hercegnő volt a szavazatok 21 százalékával. Jennifer exe, Brad Pitt a harmadik helyen végzett 16 százalékkal.

Érdekes módon a meghitt karácsonyi falatozást sokan a drog- és alkoholügyei miatt inkább hírhedt Charlie Sheennel képzelnék el, de Két pasi meg egy kicsi című sorozatban őt váltó Ashton Kutcher is toplistás lett, akárcsak az Egyesült Államokban népszerű fenékceleb, Kim Kardashian.

Arra a kérdésre, hogy kinek a főztjét ennék legszívesebben karácsonykor, a megkérdezettek java része a tévés szakács, Paula Deen nevét mondta, kollégája, az érdes modorú Gordon Ramsey a második helyre került, míg a harmadik Martha Stewart lett.

Anistonnal költenék el legtöbben a karácsonyi vacsit
Anistonnal költenék el legtöbben a karácsonyi vacsit
Anistonnal költenék el legtöbben a karácsonyi vacsit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top