Gasztro

Római út egy szicíliai süteményért

Két héten át kerestük a Sülvefővén a legjobb olasz recepteket, több mint 120 recept vett részt a kétfős római vakációért folyó versenyben. Eláruljuk, ki élvezheti párjával a négycsillagos hotel kényelmét és a dolce vitát!

Rengeteg ínycsiklandó fogás érkezett a római útért zajló receptfeltöltős versenyre, nem volt könnyű dolguk Sülvefőve-séfeknek, mikor győztest kellett választani.

Íme a győztes alkotás
Íme, a győztes alkotás

A kritériumok között szerepelt, hogy csak saját, fotóval együtt feltöltött, olasz alapanyagokból készült ételek versenyeznek, aki több ételt töltött fel, annak persze nagyobb esélye is volt. Sokan töltöttek fel jellegzetes olasz fogásokat, vagyis lasagnét, carbonarát, panna cottát, tiramisut, pestós finomságokat.

Rozmaring&Csokoládé nevű felhasználónk jó pár receptet tett már fel a Sülvefővére, a játékban egy jellegzetes szicíliai édességgel, a cannolival vett részt, ami annyira megnyerte a Sülvefőve-zsűri tetszését, hogy őt választották győztesnek.

Gratulálunk neki, levélben értesítjük, és reméljük, az olasz úton szerzett recepteket is feltölti majd a Sülvefővére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top