Gasztro

Zenélős, trendi, húzható – az 5 legmenőbb hűtőtáska

Jobb későn, mint soha: az utolsó kánikulai napokban is érdemes beszerezned tuti hűtőtáskákat, egyrészt mert jövőre is jó lesz, másrészt ki tudja, lehet, hogy még szeptember végén is strandolni fogunk.
5 hűtőtáska, amivel vagánykodhatsz a strandon
Otthon készített strandételeket is pakolhatsz az új hűtőtáskádba!

Emlékszel még, hogy gyerekként mennyire szuper program volt körbeülni a nagyi mintás hűtőtáskáját, és megenni a belőle kikerülő rántott húsos szendvicset? Szép dolog a nosztalgia, de ha még mindig a nagyi hűtőtáskájával nyomulsz, és azt se tudod, hova dugd a strandon, ideje beszerezni egy újat. A választék elég meggyőző, a keepyourcooler.com oldalról válogattunk.

5 hűtőtáska, amivel vagánykodhatsz a strandon2 az 1-ben

Az egyik nagy kedvencünk a zenélő hűtőtáska lett, amibe vízhatlan hangszórókat építettek, és rá tudod csatlakoztatni az mp3-at vagy az iPodot, aztán hadd szóljon. A hátizsák tárolórésze is elég méretes, belefér egy komplett ebéd üdítővel, az apróbb zsebekben pedig kéznél lehet a mobilod, bicskád stb.

 

5 hűtőtáska, amivel vagánykodhatsz a strandonPartira

Jó, jó, tudjuk, hogy bármilyen hűtőtáskában viheted a strandbulira szánt piákat, de azért ebben mégis praktikusabb és vagányabb: a kör alakú hűtőtáskába bőven fér palack, aztán zúdítasz rá egy halom jeget, és sokáig hidegen tartja neked. A tetején van egy apró zseb, így nem kell az egészet nyitogatni, azon keresztül benyúlva simán eléred a következő sört.

5 hűtőtáska, amivel vagánykodhatsz a strandonPraktikus csíkos

Ezt a hűtőtáskát garantáltan nem rejted majd a rajzfilmfigurás strandtörölköződ alá, mert tényleg jól néz ki. Azért is szeretjük, mert nem merev, vagyis nem kell mindennek hozzá alkalmazkodnia a csomagtartóban, és lehet kézben vinni, illetve vállra akasztani. Piknikre, strandra is szuper, de akkor is érdemes magaddal cipelni, ha szombati nagybevásárlásra indulsz a hőségben, és gyorsan romló vagy mélyhűtött dolgokat veszel.

5 hűtőtáska, amivel vagánykodhatsz a strandonTrendi

Na, ha valamivel, akkor ezzel a flipflop papucsos mintával tényleg menő leszel a strandon. Ez nem a darab, amiből az egész család álló nap falatozik, viszont hidegen tartja a legszükségesebbeket, így elkerülheted a 400 forintos ásványvizet és a 800 forintért adott 20 dekányi görögdinnyét.

5 hűtőtáska, amivel vagánykodhatsz a strandonA mindentudó

Ez a praktikus darab a hűtőtáskák királya lehet, hiszen mindent tud, amit egy hűtőtáskától elvárhatsz: belefér sok hűteni való étel és ital, az elejében komplett piknikfelszerelés van (még dugóhúzó és borospohár is van benne!), ráadásul a fogantyújánál fogva ugyanúgy tudod húzogatni, mint egy kerekes bőröndöt. Na jó, nem zenél, de ezt megbocsátjuk neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top