Gasztro

Romlott a kaja? Adjuk a vendégeknek!

Egy friss kutatás alapján a brit vásárlók saját bevallásuk szerint előszeretettel kínálnak lejárt szavatosságú vagy a padlót is megjárt élelmiszereket a vacsoravendégeiknek. Ha ez tényleg komoly...

Romlott a kaja? Hívjunk vendégeket!Az angolok igazán példát vehetnének Károly hercegről!

Egy olasz tésztagyár a közelmúltban több ezer angol vásárlót faggatott arról, hogy mennyire kísérletező kedvűek a konyhában. Csak épp az is kiderült a kutatásból, hogy a válaszolók 15 százaléka bevallása szerint gond nélkül a vendégei elé teszi a főzés közben földre esett ételt.

Ami talán ennél is meglepőbb és igazán elgondolkodtató, hogy további 10 százalékuk szántszándékkal adott lejárt szavatosságú élelmiszert vendégeinek! Tizenhárom százalékuk pedig maga is pórul járt: velük az is előfordult már, hogy főztjükkel véletlenül saját magukat és vendégeiket is „megmérgezték”. Na, ezek után mondja azt valaki, hogy az angolok nagyon is kényesek a gyomrukra és az ízlésükre. Akkor már egyszerűbb lenne, ha inkább nem hívnának vendégségbe olyat, akit nem szívesen látnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top