Gasztro

GPS-szel keresheted a kaját a Tescóban!

Előfordult már veletek, hogy néhány percetek volt mindössze a bevásárlásra, de iszonyúan eltévedtetek a polcsorok között, ezért aztán borult az egész menetrend? Na, ennek nemsokára vége lehet!
Navigáció a szupermarketben - miért is ne?A hűtő már simán jelezheti, ha üres és fel kellene tölteni. 

„A következő sornál fordulj jobbra, menj tovább 5 métert, és már meg is érkeztél a müzlikhez. Pakold a kívánt mennyiséget a bevásárlókocsidba” – ez egészen úgy hangzik, mint valami sci-fi navigációs program, igaz? A vicces az, hogy nagyon is valóságos a dolog! Angliában egy essexi Tesco áruház ugyanis javában tesztelik azt a programot, amit hogyha letöltünk az okostelefonunkra, és megadjuk, hogy éppen halat, zöldséget, tésztafélét – vagy bármilyen egyéb terméket – akarunk válaszolni, villámgyorsan útbaigazít. Az ötlet jó, nagyon jó! Aki egyszer is eltévedt már a végeláthatatlan polcsorok között, értékelni fogja, mennyi időt és kényelmetlenséget lehet majd megspórolni vele. A kérdés már csak az, vajon náluk bevezetik-e a rendszert?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top