Gasztro

Ami természetes, jöhet!

A közelmúltban érdekes felmérést végeztek Los Angelesben. Arra voltak kíváncsi, a nassolni valók terén vajon jobban szeretjük-e a természetes ízeket?
Ami organikus, jöhet!A chips rengeteg étel tökéletes kísérője lehet, nézzétek csak!

Ha egy étel természetes alapanyagokból készül, már jó ideje sokkal vonzóbb és keresettebb az igényesebb fogyasztóréteg körében. Nem csoda, ha a nagynevű és magukra valamit is adó éttermekben ma már szinte kizárólag ilyen hozzávalókkal dolgoznak a séfek. De vajon ugyanez a helyzet a hétköznapi gyorskaják, például a nassolni- és ropogtatni valók terén is? Minden jel szerint igen. Egy közelmúltban Los Angelesben a Cornell Egyetem egyik végzős diákja által végzett felmérés eredményeképpen ugyanis az jött ki, hogy a legkülönfélébb kritériumok – mint például zsírtartalom, csomagolás, ár vagy éppen a kiszerelés – alapján a megkérdezetteknek az volt a legfontosabb, hogy a megkívánt snack, chips, mogyoró vagy más ropogtatni való természetes eredetű és ízű legyen. Lehet, hogy tényleg leáldozóban van a mesterséges ételszínezékek kora?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top