Gasztro

Csábítsátok el az éhes pasikat! Itt a baconillatú kölni!

Ha szeretnétek bevágódni az új pasitok kutyájánál, van egy tippünk: a Farginnay új, baconillatú (és elnevezésű) parfümjei garantálják a karakteres illatot.
Csábíts éhes pasikat! Itt a bacon illatú kölni!Bejön a tea és a muskotályzsálya? Mert ezekből is készül már parfüm!

A baconillatú parfüm a cég szlogenje szerint az „istenek illata”, bár nekünk inkább „a spájz aromája” szókapcsolat jutott eszünkbe róla. A gyártó eme bizarr, de újító termékét rögtön két változatban is kínálja. A classic kiszerelésben némi juharillat vegyül a baconszag mellé, a gold változat pedig citrusillattal próbálja tompítani az „egyenesen a hűtőből” hatást. Bármilyen meglepő, az illatkompozíciót a megalkotói különféle olajokból, valamint növényi és gyógynövényi eszenciákból hozták tető alá, és azt ígérik, hogy a bacon illata diszkréten, de azért észrevehetően húzódik meg az összetevők között. Munkahelyen, ebédidő előtt ajánlatos óvatosan bánni a használatával, nehogy letámadjanak bennünket a korgó gyomrú kollégák. Az illat nem mellékesen férfiak és nők számára is ajánlott.

Egyébként az ilyen fura kombináció nem újdonság. Dobos Andrea, a Parfümblog bloggere elmondta, az utóbbi időben trenddé vált olyan egyedi összetevőket is bevonni, mint amilyen a kaviár, a méz, a karamell, vagy éppen a vodka. Nem is beszélve az olyan extrém alapanyagokról, mint a vér és a sperma, amikkel Lady Gaga illatkreációi sokkolnak minket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top