Gasztro

Sztárséf és gourmet-büfé a WAMP-on

A közkedvelt művészpiac kínálata ebben a hónapban csúcsminőségű gasztrotermékekkel bővül. Cekkereket elő!
Mikor? 2010. december 5., 12., 19.
Hol? Millenáris – B csarnok 10.00–20.00
A WAMP-ra a belépés ingyenes.
További infó: www.wamp.hu »

Jó szokásához híven decemberben háromszor jelentkezik a WAMP: 5-én, 12-én és 19-én. Az év utolsó hónapjára ráadásul a Millenáris Parkba költözik, hogy még nagyobb helyen, még nagyobb dizájnkínálattal várjon mindenkit.

És ha ez nem lenne elég csábító ajánlat, az év utolsó hónapjában a megszokott 100 helyett mindhárom alkalommal 200 dizájner munkái közül lehet válogatni, úgyhogy mindenki készüljön a bőség kellemes zavarára, és szerelje fel az utánfutót! De mielőtt megpakolhatná, ajándékait akár talpig dizájnba is csomagoltathatja.

Gasztrománok figyelem!

Míg a tervezők asztalai a stílusos és igényes dizájntárgyaktól roskadoznak majd, a gasztrosarokban gasztrokiállítók mutatják meg, hogyan olvasztható harmonikus egységbe a konyhaművészet és a dizájn.

A WAMPhoz illően, a színében tökéletesen passzoló Lila Füge szervezésének hála, kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába: csokoládék, borok, párlatok, olívaolajak, lekvárok, csatnik, szarvasgomba, csúcsminőségű cukrásztermékek és különleges szakácskönyvek. Az ínyencségek közé pedig szuperdizájnos meglepetések is kerülnek a gasztrobloggerek jóvoltából.

Sztárséf és gourmet-büfé a WAMP-on

Ráadásul a decemberi WAMP látogatói igazi gourmet-büféből falatozhatnak. A pult mögött Segal Viktor, a fúziós konyha alighanem legnagyobb hazai mestere: „Minőségi, élvezhető, de megfizethető harapnivalót szeretnénk kínálni a vásárlásban megéhező embereknek. Az ilyentájt kedvelt és megszokott ételeket gondoltuk egy kicsit tovább, vagy öltöztettük a szokásostól eltérő, dizájnosabb köntösbe. Remélem, tetszeni fog, amit kitaláltunk” – árult el részleteket a WAMP karácsonyi menüjéről. A többi meglepetés!

 Egész napos programok


Dizájncsomagoló-szolgálat:
A Kolorpakk pultjánál 10 féle színes, vidám, egyedi papír közül válogathatunk. A csomagolópapírok magyar grafikus tervei alapján készültek, a rendhagyó csomagolás garantált!

Kiállítás: A WAMP a Balassi Intézet megbízásából meghívásos pályázatot indított a külföldi magyar intézetek arculatának megújítására. Hogy képzeli el a hét meghívott grafikus a magyar intézetek arculatát, mi teszi majd beazonosíthatóvá külföldön a magyar kultúrát? Kiderül a kiállított pályamunkákból!

WAMP gasztro: 30 gasztrostand

Gasztro-workshopok: házi szaloncukor-készítés, süteménydekoráció, bonbonkészítés.

DEMO gyereksarok: Egész napos workshopok a legkisebbeknek! Egyedi, kézzel készült ajándékok a természet formáiból és tárgyaiból, japán dizájncsomagolás.

Csimota mesesarok: A Karácsonyi Wampokon 3 papírszínház-mesével várja a gyerkőcöket a Csimota mesesarok. Minden alkalommal délelőtt 11 órakor a legkisebbek körülülhetik a „színpadot”, és meghallgathatják a brémai muzsikusok, a méhkirálynő és Hamupipőke kalandjait! A mesék után nagy közös színezés vár a gyerekekre.

Hangulatmesterek: A száncsengőhangulatot a WAMP-rezidens Holy Rollers négyes garantálja. Bem, Balance, Mr Herb és ER hónapról hónapra bizonyítják groovy-zenei szakértelmüket a WAMP-on. A decemberi három alkalommal csilingelős zenékkel készülnek, karácsonyi hangulatban áztatva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top