Gasztro

A 8 legjobb konyhás webshop

Szükséged van egy új sütőformára? Esetleg a muffinpapír fogyott el? Nem kell feltétlenül nyakadba venni értük a várost. Összegyűjtöttük a legjobb online boltokat, ahol tényleg minden konyhai kelléket megtalálsz – a tojásskalpolótól az uborkaliftig. Csak pár kattintás, és Jamie házhoz megy.
 Látványos és praktikus konyha – Kookta

Forgalmazott márkák, kínálat: A Kooktára teljes mértékben igaz a szlogen, miszerint a „színes konyhák otthona”. Itt minden jópofa vagy praktikus dolog beszerezhető, amelyet külföldi főzőműsorokban láthattál. A több mint 600 terméket kínáló üzlet teljes termékpalettája a webshopban is elérhető. Az üzlet erősségei a Joseph Joseph konyhai kiegészítők, valamint a KitchenAid konyhagépek, illetve nagy kedvencünk, Emile Henry kerámiaedényei.

KitchenAid - Artisan robotgép
KitchenAid – Artisan robotgép
Kookta
Kookta

Rendelési feltételek, szállítás: A webshopban kategória vagy gyártó szerint és keresőszóval is lehet keresni, de legalább egyszer érdemes a teljes kínálatot átböngészni. Akciók, újdonságok után nem kell sokáig kutatni, rögtön a főoldalon láthatók. Minimális rendelés nincs. A rendelt árut nyitvatartási időben az üzletben is átveheted, ebben az esetben nincs szállítási költség. Kiszállítást csak Magyarországra vállalnak, ami egységesen 2000 Ft, azonban 50 000 Ft feletti rendelés esetén nincs szállítási költség.

Webshop: www.kookta.hu/webshop »
www.kookta.hu »

 A tojásskalpoló esete a védőszemüveggel – Sodrófa

Forgalmazott márkák, kínálat: Nagy csábítást jelentenek a Jamie Oliver-cuccok, legyen az kés, pizzaszeletelő, szilikonos kenőecset vagy habverő. Azonban olyan kincsekre is lelhetünk, mint az ábécés kiszúró, borhőmérő, védőszemüveg hagymapucoláshoz (!), tojásskalpoló, szilikonos húskötöző, és a fogvájót is lecserélhetjük elegánsabb Cake Testerre.

Védőszemüveg hagymapucoláshoz
Védőszemüveg hagymapucoláshoz
Sodrofa
Sodrófa

Rendelési feltételek, szállítás: Fizetési módként a bankkártyás és az utánvétes fizetés lehetséges. Az utánvét költsége 750 Ft, amit a megvásárolt árun felül kell megfizetni. A termékeket futárral szállítják házhoz, a szállítási költség függ a rendelt áruk értékétől. A legdrágább szállítási díj 990 Ft, 11 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás.

Webshop: www.sodrofa.co.hu »

 Legyél profi cukrász! – Sőregi

Forgalmazott márkák, kínálat: Nem csak a cukrászmesterek kiváltsága lehet egy látványos süteményeskellék. A Sőregi webshopjából te is rendelhetsz tortaformákat az esküvőitől kezdve a katicán át a kalózhajóig, aztán vannak itt ételszínezékek, kenőkések, habzsákok, marcipánformázók, ehető ezüst- és aranyfüst, valamint ehető gyöngyök, de nincs hiány tortaállványból, csokiszökőkútból és különböző tematika szerinti tortakönyvekből sem. A forgalmazott márkák között szerepelnek a Wilton, Lékué, Patchwork Cutters, Silikomart, Sugarflair és a Bakery Crafts termékei is.

Sőregi
Sőregi

Rendelési feltételek, szállítás: Az online shopban nincs minimumrendelés, a szállítás vagy postai úton, vagy futárral történik, tehát számolni kell szállítási költséggel, ami minimum 1000 Ft. A site-on a webshopon kívül külön menüpontban követhetők az újdonságok, az akciós termékek, de találsz itt ötletadó recepteket is.

Webshop: www.soregi.com »

 Puccos – Konyhacucc

Forgalmazott márkák, kínálat: A Jamie Oliver nevével fémjelzett konyhai eszközökön kívül ugyancsak a híres szakács nevével ellátott élelmiszerek is szerepelnek a Konyhacucc webshopjában. Azonban avatott szemű szakácstanoncok sokkal nagyobb hévvel csapnak le a Rayware edényekre és a Cole & Mason borsőrlőkre.

Rayware - ovális sütőtál
Rayware – ovális sütőtál

Konyhacucc
Konyhacucc

Rendelési feltételek, szállítás: A megrendelés regisztrációhoz kötött. A megrendelt termékeket készpénzes fizetéssel lehet átvenni a Konyhacucc mintaboltjában, házhoz szállítás esetén a bankkártyás fizetés és az utánvét a lehetséges fizetési mód. Minimális rendelés nincs. A webshopban könnyű tájékozódni, az áruk márka és termékkategória szerint is kereshetők. Az újdonságokat és az akciókat külön menüpontban lehet megnézni, és a rendelési feltételek is jól láthatók.

Webshop: www.konyhacucc.hu »

 A szakácskönyvtől a narancshámozóig – Gasztroshop

Forgalmazott márkák, kínálat: A Gasztroshop azzal tűnik ki a többi – gasztronómiával foglalkozó – webshop közül, hogy nem volt rest a kínálatába felvenni a szakácskönyveket is. A sztárséfek receptgyűjteményei mellett kevésbé ismert, de nagyon jó gasztrokönyvkincsek szintúgy felfedezhetők. A másik, ami az akció feliratnál is jobban megbabonázza az online vásárlásra készülő háziasszonyt, a 990 Ft-os áruk.

A 8 legjobb konyhás webshop
Gasztroshop

Rendelési feltételek, szállítás: A 990 Ft igazi lélektani határ, pont annyi, amit még könnyű szívvel el lehet szórni egy-egy nem igazán szükséges, de vonzó konyhai kiegészítőre. Minimális rendelés itt sincs. Vásárláskor kalkulálni kell viszont a szállítási költséggel is. A webshop futárral szállítja házhoz a megrendelt cuccokat, ennek költsége 1000 Ft-nál kezdődik, azonban 10 000 Ft feletti rendelés esetén már ingyenes házhoz szállítás is elérhető.

Webshop: www.gasztroshop.hu »

 Némi szilikon minden nőnek kell – Cook Up

Forgalmazott márkák, kínálat: A szilikonformák és -eszközök igazi forradalmat hoztak a konyhába: kevésbé profi konyhatündérek is leszámolhattak a leégett tepsikkel és a formába ragadt süteményekkel. A szilikon jól és pontosan formázható és tapadásmentes felülete lehetővé teszi, hogy a kész sütemények is pontosan visszaadják a mintát. A Cook Up kínálatában több száz szilikonforma és konyhai eszköz található, a sütőformák kínálata pedig még ennél is szélesebb. A régi, jól bevált kuglóf- és tortaformákon kívül bonyolultabb mintájú formák is kaphatók különböző méretben: például briós, muffin, kenyér, pizza, karamell, zselé, sőt még csokoládé készítésére alkalmas formák közül is válogathatunk.

Sütőformák
Sütőformák

A 8 legjobb konyhás webshop
Cook Up – Taste Beautiful

Rendelési feltételek, szállítás: A webshopban minimális rendelés nincs. Fizetési módként jelenleg a postai utánvét, szállítási módra pedig a házhoz szállítás az egyetlen lehetőség.

Webshop: www.cookup.hu »

 Minden, ami műanyag – Tupper

Kínálat: Tálak, tárolók, tányérok, keverőkanalak, aprítók, persze minden műanyagból. A „hétköznapi szögletes” mellett olyan szép és elegáns műanyag eszközök is szerepelnek a kínálatban, amelyeknél nem hátrány, hogy anyaguk műanyag, így takargatni sem kell őket. Az akciós áruk csábítóak, a bogyó- és az uborkalift pedig valószínűleg a legmókásabb konyhai eszközök egyike.

Tupperware
Tupperware

Rendelési feltételek, szállítás: Ha az áru éppen nincs raktáron, akkor a rendelést követően a szállításra akár 2–2,5 hetet is várni kell. Háromféle fizetési mód közül választhatsz: előre átutalod az összeget, a futárnak fizetsz utánvéttel, vagy fizethetsz készpénzzel is, ha a raktárban személyesen veszed át az árut. Az ország egész területére 1500 Ft a házhoz szállítás díja, azonban 25 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. További szolgáltatás, hogy házhoz szállítás után a vevő kérésére díjmentesen összeszerelik a megvásárolt terméket, és bemutatják a használatát.

Webshop: www.tupperdiszkont.hu »

 Fémes csillogás a konyhában – WMF

Kínálat: A rozsdamentes acélból készült különböző mintájú evőeszközökön kívül ezüstözött és ezüst evőeszközök is szerepelnek a kínálatban. Vonzóak a kukták, a nagy- és a kisméretű lábosok, a párolószettek, de a webshopban minden megtalálható, ami egy konyhában szükséges, a késektől a keverőtálakig. Az online bolt fő- és alkategóriákkal segíti a nézelődést.

WMF
WMF

Rendelési feltételek, szállítás: Mivel az áruk Németországból érkeznek, ezért a szállítási határidő 14 nap. A megrendelt termékeket utalással és utánvéttel tudod kifizetni. Az utánvét költsége 480 Ft. A szállítási tarifák értékhatárhoz kötöttek: 50 000 Ft-ig 1700 Ft, 50 000 Ft felett 2500 Ft, azonban 100 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás. Amit – az árakat elnézve – nem is olyan nehéz összehozni.

Webshop: www.wmf-online.hu »

A 8 legjobb konyhás webshop

Gasztroforradalmár-nők: interjú kedvenc gasztrobloggereinkkel »

A 8 legjobb konyhás webshop

A 6 legjobb szakácskönyvlelőhely Budapesten »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top