Gasztro

Marinált feta sajt

Hozzávalók:

  • 20 dkg feta sajt
  • 2-3 friss rozmaringág
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint szárított erős paprika
  • színes bors
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 dl napraforgóolaj

Marinált feta sajt

Elkészítése:

Vágjuk a fetasajtot 2×2 cm kockákra, majd készítsük el a marinádot: keverjük össze a kétféle olajat, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, a rozmaring leveleket, morzsoljuk hozzá az erős paprikát és adjuk hozzá a borsot.
A sajtkockákat tegyük egy tálba, öntsük rá a fűszeres olajat.
Tegyük egy napra a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp:
Ha az olaj elfedi a sajtot, hetekig tárolhatjuk a hűtőszekrényben

Előkészítés: 10 perc
210 kcal/adag

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top