Életmód

21 napos diéta

Karcsú lehetsz, mire előkerül a bikini! Persze nem egy varázslat, hanem Te magad és Béres Alexandra Súlykontroll Programjának 21 napos diétája kell a csodához.

Béres Alexandra és az NLCafe segít, hogy egyensúlyba kerülj!

Regisztrálj nálunk Béres Alexandra 21 napos diéta hírlevelére, majd ugyanezzel az email címmel rendeld meg a Súlykontroll menüt a Béres Alexandra honlapon, és diéta után akár 5 napi ebéddel lepünk meg!

– teljes diéta (3 hét) rendelése esetén a 18. héten hétfőtől péntekig ingyen küldjük az 1BA menühöz tartozó ebédet

– egy hetes megrendelés esetén a 18. héten hétfőn és kedden ingyen küldjük az 1BA menühöz tartozó ebédet

Regisztrálj a hírlevélre és április 12-től 21 napon keresztül elküldjük számodra a diéta aznapi receptjét és mozgástervét.

A jelentkezéshez regisztrált felhasználónak kell lenned. Ha már regisztráltál, jelentkezz be, ha még nem, akkor a itt teheted meg.

21 napos diéta

Március elejétől, a Biogastro Kft. jóvoltából, szállításos formában is megrendelhető Béres Alexandra Súlykontroll Programjának 21 napos diétája. A legfrissebb alapanyagokból készített, prémium minőségű ételek hozzásegítenek ahhoz, hogy a diéta elvégzésével átlagosan 3-6 kg-tól szabadulj meg, de csak akkor, ha minden javaslatunkat sikerül betartanod.

A tápanyagokban, súlykontroll arányokban jól átgondolt, hatásos ételsorok házhoz szállítása teljes kényelmet biztosít számodra. Csupán a reggelikről és uzsonnákról kell magadnak gondoskodnod, de erről is összeállítottuk Neked a 21 napos, tehát 3 heti bevásárló listát, valamint rendelkezésedre bocsátjuk az ajánlott adag nagyságát és az elkészítési módokat is.
Amennyiben nem szeretnéd követni a teljes programot, lehetőséged van egy-egy ebéd, vagy vacsora megrendelésére is.
Természetesen a 21 napos diétához kapcsolódó fogyásra vonatkozó adatok csak akkor megalapozottak, ha végig betartod az általunk javasolt összes étkezést, tehát a varázspálca a kezedben van! Mutasd meg, hogy három hét alatt formába hozod magad!

 

Bővebb információt a www.beresalexandra.hu oldalon találsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top