Gasztro

Valentin-napi konyhatúra, avagy a férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet a legrövidebb út

A Valentin-naphoz ugyanúgy hozzátartozik a romantikus vacsora, mint a plüss-szív az aznapi bokrétához. Már csak az a kérdés, hogyan és hol ünnepeljünk.
 Küldj képeslapot és nyerj! »

Ha időnk és energiánk engedi, akkor érdemes a másik iránti szerelmünket otthon materializálni néhány jól megkomponált fogásban. Idő hiányában viszont kötelező minimum két héttel korábban lefoglalni a kedvenc helyünkön a kedvenc asztalunkat.

Ha az étterem mellett döntünk, akkor vegyük tiltólistára a paradicsomos spagettit. Nehéz kacéran ellenállhatatlannak lenni, miközben ádáz csatát vívunk a szószos tésztakígyók ellen, és nem szerencsés a mártástól rúzsosan villantani szemközt ülő kedvesünkre.

Ellenben ha van idő, kedv és energia, akkor vágjunk bele a hazai gyártású gasztroromantikába.

 

Mivel nem mindenki tölti élete jelentős részét a konyhában, így összeállítottam egy könnyebb és egy fifikásabb menüt. Egyik sem az a nagyon piros, hű, de szív alakú, inkább olyasmi, ami az ízek harmóniájával, a színekben rejlő hangulattal operál, így teremtve meg egy igazán kellemes este lehetőségét.

 

További cikkeink: Tipp:
4 szuper kastélyszálló, hogy felejthetetlen legyen a Valentin-hétvége »
5 igéző Valentin-napi dekoráció – Igazából szerelem »

Valentin-nap: giccsparádé vagy meghitt alkalom? »
15 igaz gondolat a szerelemről »

Valentinnap.lap.hu »
Konyha.lap.hu »
Romantika.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top