Gasztro

Express halászlé szálka nélkül

Ezzel a gyors változattal időt spórolhatunk meg; nem kell a harcsa és a ponty szeletek tisztításával, passzírozásával, a gyerekek miatti szálkamentesítésével foglalkoznunk, ugyanakkor benne van a halászlé lényege, a "sűrűje", a közkedvelt ikra és tej.

Hozzávalók:

200 g halászlé sűrítmény,
1 db halászlé kocka,
500 g halbelsőség (tej, ikra, fagyasztva kapható), vagy 30-40 dkg ikra,
2 liter víz

Elkészítés:

Egy nagy lábosba tedd fel a vizet főni. Amikor már melegszik dobd bele a halászlésűrítményt és a halászlé kockát. Hagyd forrni, tedd bele a halbelsőségeket is. További 25-30 perc főzés után tálalható.

Bevásárlólista
1 doboz (200 g) halászlé sűrítmény, (piaci halárus, vagy nagyobb élelmiszerüzletek)
halászlé kocka,
halbelsőség (tej, ikra, fagyasztva kapható, inkább a piaci halasnál).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top