Modenai spagetti

Hozzávalók:

• egy filézett csirkemell
• egy konzervkukorica
• 0,5 dl fehérbor
• 300 ml főzőtejszín
• egy-két kiskanálnyi tubusos gulyáskrém
• 500 g spagetti
• 2 evőkanál margarin
• 2 evőkanál olaj, só, bors
• egy kiskanál méz

Elkészítés:

A spagettit lobogó forró vízben tedd fel főni. A csirkemellet vágd fel kockákra, és a vaj-olaj keverékén süsd kifehéredésig. Önts alá egy kevés fehérbort, és párold tovább benne. Szórd meg tetszés szerint kukoricával (4-5 evőkanálnyit elbír), majd öntsd rá a főzőtejszínt, keverj bele egy-két kiskanálnyi gulyáskrémet és a mézet. Főzd addig, amíg besűrűsödik. Amikor elkészült, forgasd meg benne a kifőtt és lecsepegtetett spagettit.

Hozzászólások

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Ezt jól kifőztük!
Ha újdonságot szeretnél varázsolni a húsvéti asztalra, itt a helyed! Töltsd fel kedvenc húsvéti receptedet a Nők Lapja Café oldalára, és szavazz az általad legjobbnak tartott receptre!
A legtöbb szavazatot kapott receptet megjelentetjük a Nők Lapja Café gasztro rovatában.

További információk>>>